Ми у Facebook
19.02.2015, 10:40

«Від Майдану до Війни». У Рівному відкрилася виставка фоторобіт загиблого Віктора Гурняка [+Фото]

Майже рік тому відбулися події, які змінили всю країну. Тоді Небесна сотня віддала свої життя за волю і незалежність України. Проте, це був тільки початок…

18 лютого у виставковій залі Міського будинку культури відкрилась виставка фоторобіт Віктора Гурняка «Від Майдану до Війни». Віктор Гурняк - пластун, фотокореспондент, боєць батальйону «Айдар» загинув у жовтні 2014 року на Луганщині, вивозячи поранених вояків АТО з місця бою.

На виставці представлені світлини, які зображують останній рік життя Віктора Гурняка.



Він працював на Майдані, потім поїхав на Схід як фотокореспондент, аби показати, як відбувається окупація України російськими військами. Зрештою, Віктор Гурняк змінив камеру на автомат і став добровольцем батальйону «Айдар».
Через свої фотографії Віктор намагався показати свою любов до України готовність людей боротися за свою свободу.



Віктор Гурняк активно допомагав армії, займався постачанням гуманітарної допомоги, збирав кошти, забезпечував військо необхідними речами.



На виставку прийшли друзі та знайомі Віктора. Присутнім також показали фільм про останні рік земного життя, героя-пластуна знятий його колегами з Громадського телебачення.

Останні знімки Віктора знайшли на його фотоапараті. На виставці також можна побачити фото автомобіля, в якому загинув герой.
Виставку уже бачили жителі Львова, Івано-Франківська та Тернополя, звідки Віктор Гурняк родом.



Окрім того, до Дня пам"яті Небесної Сотні, в фойє Міського будинку культури відбувається виставка робіт художника Юрка Журавля.
У Віктора Гурняка залишилась дружина та маленька донечка.

Статті по темі:
Сьогодні у Рівному покажуть світлини героя, що загинув в АТО





На правах реклами