Ми у Facebook
19.02.2015, 14:00

У гімназії «Престиж» здоровий спосіб життя – престижний! [+Фото]

Переконання, що «Вести здоровий спосіб життя – це престижно!» вкотре підтвердили у рівненській класичній гімназії «Престиж», де провели фестиваль здорового способу життя. А до його організації традиційно долучився КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх».
Свято здоров’я та сили духу відбулося за участю не тільки викладачів та учнів гімназії. До змагань учнів охоче приєдналися їхні батьки.

Учасники фестивалю – гімназисти та батьки - розділилися на команди, котрі змагалися у естафетах «Хокей», «Лижні перегони», «Володар кілець», «Фітбол», та «Перегони на санчатах». Спостерігаючи за перебігом змагань, інколи здавалося, що найбільше задоволення від участі у естафетах, отримують саме батьки! Адже вони, поринувши в атмосферу веселощів та боротьби, активно та завзято підтримували своїх дітей.

Зрозуміло, що після завершення змагань були визначені «лауреати» спортивного свята. Переможців та призерів урочисто нагородили дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські спортсмени нарікають, що чиновники "вбивають" спорт
Кошти на фінансування спортивних шкіл будуть шукати в обласному бюджеті











На правах реклами