Ми у Facebook
03.03.2015, 12:15

На Кубку світу з дзюдо рівненські спортсмени вибороли 9 медалей

В угорському місті Егер відбувся Кубок світу із дзюдо серед спортсменів із вадами зору. Представники Рівненщини у складі збірної України на цих престижних змаганнях посіли загалом дев’ять призових місць.
Загалом, у Кубку взяло учать понад дві сотні спортсменів із 32 країн світу. Українська збірна складалася із дванадцяти дзюдоїстів, дев’ять з яких представляли нашу область.

Щодо конкретних результатів, то перше місце у ваговій категорії до 70 кілограм здобула Світлана Чепуріна. Срібло у своїї категоріях виграли: Олександр Косінов (до 81 кілограм), Ірина Гусєва (до 63 кілограм), Наталія Ніколайчик (до 52 кілограм), Юлія Галінська (до 48 кілограм).

Треті місця у категоріях до 66, 90 та 100 кілограм в активі Давида Хорави, Олександра Назаренко та Олександра Помінова відповідно.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчани відзначилися на Чемпіонаті України з пауерліфтингу

У Рівному визначили кращих паралімпійців

Крім того, паралельно з Кубком була організована Першість світу серед юніорів з дзюдо серед спортсменів з вадами зору. Наші спортсмени й тут не залишилися без нагород - у ваговій категорії до 52 кілограм першою стала рівненчанка Людмила Логацька.

Зазначимо, що до цих змагань готував спортсменів заслужений тренер України Михайло Романкевич.







На правах реклами