Ми у Facebook
05.03.2015, 15:10

Кредити на всі смаки від “КредитМаркет”

У новому випуску програми “Ранкова кава”, що виходить на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua, ми поцікавилися можливістю отримання кредитів готівкою у нашому місті.
Співрозмовницею ведучої Ольги Данилюк стала заступник керівника з питань регіонального розвитку Західного регіонального управління мережі “КредитМаркет” Валентина СИДОРЧУК.

— Ми знаємо про те, що нині економічна ситуація в країні є непростою. Багато фінансових організацій пішло з ринку кредитування. А мережа “КредитМаркет” не лише продовжує надавати позики, а й розширює обслуговування. Як вдається розвиватися в таких складних умовах?

— Незважаючи на економічні проблеми у країні, фінансова мережа “КредитМаркет” не те що не зазнала спаду, а навпаки — розвивалася і розвивається. Ми і далі щоденно допомагаємо людям швидко вирішувати фінансові питання. На поточний рік керівництвом компанії затверджено стратегію зваженого розвитку. Наш бізнес — це бізнес, у першу чергу, для людей. Ми допомагаємо вирішувати тимчасові труднощі, сприяємо реалізації мрій та задумів, фінансово підтримуємо розвиток проектів клієнтів.

— А що ви можете назвати причиною такого успіху вашої компанії?

— Ми прагнемо будувати довгострокові взаємини з нашими клієнтами, засновані на надійності та чесності. Наша мета — надання якісного, простого і зручного рішення для задоволення потреб клієнтів.

Адже лише задоволений клієнт звернеться до нас повторно, порекомендує нас друзям та знайомим, стане партнером. Для нас кожен клієнт — це унікальна особистість зі своїми потребами та можливостями. І нашим завданням є, перш за все, зрозуміти, що саме потрібно клієнтові, й запропонувати продукт, який найбільше йому підійде.

Позики “КредитМаркет” є доступними, а сама процедура отримання кредиту легка та не займає багато часу. Наші фахівці завжди готові детально та зрозуміло пояснити клієнту умови надання кредиту та його погашення. Для нас важливо, щоб отримана позика була не головним болем, а ґрунтовно продуманим рішенням і клієнт мав можливість вчасно обслуговувати свої зобов’язання. Розуміючи складність ситуації, ми намагаємося знайти рішення й у разі, якщо у позичальника виникають проблеми із погашенням кредиту.

— Якою є максимальна сума кредиту, яку може надати ваша фінансова компанія?

— Ми раді запропонувати широкий вибір кредитних продуктів, які орієнтовані на різні потреби і можливості клієнта. Максимальна сума кредиту — 200 000 гривень, термін — до 4 років. Прозорі умови надання позики, мінімальний пакет документів, можливість швидкого розрахунку вартості кредиту за допомогою онлайн-калькулятора та оперативної подачі заявки зроблять процес оформлення кредиту комфортним.

— А якщо говорити про мету кредиту, з якою звертаються клієнти, то на що можна брати кредити у “КредитМаркет”?

— До нас звертаються за кредитами на різні потреби. Життя продовжується, з нашою допомогою люди вирішують питання придбання побутової техніки, навчання, медичних послуг. Раніше часто зверталися, щоб взяти кредити на подорожі, але зараз таких клієнтів поменшало. Популярністю користуються і позики під заставу, оскільки вони передбачають більш привабливі умови.
Ми переконані, що будь-яку ситуацію потрібно розглядати не лише з емоційної, а й раціональної точки зору. Намагайтесь використовувати по максимуму всі можливості, адже темна смуга обов’язково закінчиться і лише від вас залежить, з яким “багажем” ви будете на старті.

— Як отримати кредит у вашій фінансовій компанії? Які документи, довідки потрібно надати?

— Для оформлення кредиту в “КредитМаркет” потрібно надати мінімальний пакет документів. Це паспорт, ідентифікаційний код, довідка з місця роботи за останні три місяці. Клієнти поважного віку, які перебувають на заслуженому відпочинку (ми готові кредитувати пенсіонерів до 67 років) додатково надають довідку з Пенсійного фонду та/чи Фонду соціального страхування про розмір пенсії та пенсійне посвідчення. Отримання деяких видів кредитів можливе без надання довідки про доходи. Максимальний термін користування кредитними коштами — 48 місяців. А для тих клієнтів, які звертаються до нас повторно, ми пропонуємо ще більш лояльні умови кредитування.

— Я знаю про вашу нову послугу, яку ви почали надавати зовсім нещодавно, мова йде про перекредитування, тобто надання позик на погашення валютних кредитів, отриманих в інших банках. Розкажіть про це детальніше.

— Враховуючи ситуацію, що склалася нині зі стрибками курсу долара, ми пропонуємо гривневі кредити на погашення діючих банківських кредитів у іноземній валюті. Компанія “КредитМаркет” пропонує до 200 000 грн на рефінансування залишків банківських валютних позик. Ми готові розглядати в якості застави авто, при цьому залишаємо його у користування власнику. Таким чином ми звільняємо клієнтів від проблем та переплат, пов’язаних зі зміною валютних курсів, адже позики “КредитМаркет” наші клієнти повертають у гривні та на стабільних умовах.

— Якщо говорити про Рівненщину, то де у нашій області є ваші відділення?

— У Рівненській області у нас працює вже три відділення. Одне у Кузнецовську, і два — у Рівному. До речі, у Рівному ми починали працювали на базі інтернет-магазину “Розетка”, але побачили, що місто велике та перспективне, і взяли курс на подальший розвиток. Фахівці “КредитМаркет” впевнені, що Рівне — перспективне місто, жителі якого заслуговують на увагу та найкраще обслуговування. І тому ми тут будемо допомагати здійснювати мрії та втілювати бажання рівнян.



Фінансова Компанія “Центр Фінансових Рішень” працює на ринку України більше 6 років. Компанія є кредитною установою і має право на надання кредитів за рахунок власних та залучених коштів на підставі ліцензії Держфінпослуг України АВ №580561 від 11.01.2012. ФК “ЦФР” здійснює кредитування роздрібних клієнтів через мережу “КредитМаркет” та відділення банків-партнерів.



Завітайте до нового відділення “КредитМаркет” та дізнайтеся
про детальні умови кредитування:


м. Рівне, вул. Соборна, 65,
тел.: (067) 208-01-06

(Вартість дзвінків згідно з діючими тарифами операторів).

Контакт-центр “КредитМаркет”:
0-800-308-707
(Дзвінки з номерів національних операторів на території України безкоштовні)

Оформити заявку на кредит можна
на сайті: www.KreditMarket.ua


ЗА КРЕДИТАМИ — В КРЕДИТМАРКЕТ!






На правах реклами