Ми у Facebook
10.03.2015, 14:00

Рівненщина: на лаву підсудних потрапив начальник реєстраційної служби

Прокуратура Рівненської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно начальника реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області.
За інформацією OGO.ua, посадовця будуть судити за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) КК України.

Вже відомо, що начальник реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області вимагав та, зрештою, одержав хабар в сумі 3500 грн. за проведення державної реєстрації семи земельних ділянок на території району.

За даними прес-служби прокуратури Рівненської області, факт злочинної діяльності було викрито та припинено у грудні 2014-го прокуратурою спільно з працівниками УСБ України в Рівненській області. Посадовця відсторонено від займаної посади та до нього застосовано запобіжний захід – домашній арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ УМВС України в області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Див. також:


На Рівненщині трапився нещасний випадок з 2-річною дитиною

На Рівненщині за минулу добу сталася 31 пожежа

Рівненщина: «виграв» автомобіль за 10 тисяч гривень





На правах реклами