Ми у Facebook
10.03.2015, 16:45

Рівне: Де будуть жити безхатченки

Сьогодні, 10 березня, на засіданні міськвиконкому, Володимир Хомко піднімав питання безхатченків.
Після скандалу з жителями будинків на вул. Кавказькій, міська влада Рівного, обійшовши все місто, знайшли приміщення для безхатченків. Це закинуті будівлі старих гаражів біля залізниці. З одного боку там залізниця, з іншого - промислові об'єкти. Житлових будинків там немає, лише будуть будуватися. Майбутні жителі того будинку вже протестують проти надання будівлі для безхатченків.

Рівне: жителі будинку не хочуть, щоб у їхньому підвалі жили безхатченки

Будинки для безхатченків за кордоном + ФОТО

- Якщо цю проблему не вирішити цивілізованим шляхом, то цих людей доведеться просто вивезти в поле! Ми не можемо цього допустити, тому я звертаюся до тої громадськості, яка збирається мітингувати: якщо ми не надамо їм ті будівлі і ними не буде опікуватися християнська місія, то вони все одно будуть ходити по вашій вулиці і спати під вашими парканами, адже базар і залізничний вокзал це місця найбільшого скупчення безхатченків, - зазначає міський голова Рівного Володимир Хомко.

Рівне: чи залишать у підвалі притулок для безхатченків

Крім того, безхатченками планують опікуватися представники християнської місії, які будуть проводити з ними настановчі бесіди та допомагатиме позбутися шкідливих звичок.

Скандальну забудовницю зобов’язали знести незаконну 4-поверхову будівлю





На правах реклами