Ми у Facebook
11.03.2015, 16:15

Набрехавши правоохоронцям, рівнянка потрапила за ґрати

Прокуратура Рівного здійснила процесуальне керівництво та підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 44-річної жительки обласного центру, яка завідомо неправдиво повідомила правоохоронним органам про вчинення щодо неї грабежу.
Державний обвинувач, старший прокурор прокуратури м. Рівне Тетяна Іллюк повідомляє, що слідство встановлено, що, будучи попередженою про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання, жінка надала працівникам Рівненського МВ УМВС України в області неправдиву інформацію про те, що по вулиці Кн. Романа у м. Рівне стосовно неї було застосовано насильство та відібрано мобільний телефон. У вчиненні злочину вона звинуватила свого знайомого.

Жінка ставила за мету обмовити чоловіка, проте хитрощі були виявлені правоохоронцями. У ході досудового розслідування підозрювана зізналася у скоєнні злочину та розкаялася. Між нею та прокурором укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком Рівненського міського суду жінку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 384 КК (завідомо неправдиве показання, поєднане з обвинуваченням у тяжкому злочині) та призначено покарання у виді двох років обмеження волі зі встановленням річного іспитового строку.

Див. також:


Рівненщина: чоловіка вбили дерев’яні колоди


Рівненщина: через спалювання сухої трави трапилося дві пожежі

Рівненщина: порушники митниці сплатили 90 тис грн штрафів за лютий





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ