Ми у Facebook
12.03.2015, 15:00

Рівненські митники вилучили партію контрабандних цигарок

У вівторок, 10 березня, оперативні працівники управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Рівненської митниці ДФС виявили 150 пачок цигарок іноземного виробництва у чоловіка, який хотів торгувати ними на ринку.
Серед вилученого товару значаться цигарки таких марок, як «EM@IL», «VALI», «НАША МАРКА», «DERBI». Всі вони були без акцизних марок.

Рівненщина: за смертельне ДТП - 4 роки в'язниці

Порушник не зміг пояснити походження цигарок, що свідчить про те, що тютюнові вироби були ввезені на митну територію України поза митним контролем (або з приховуванням від нього).

За минулу добу на Рівненщині згорів будинок

Рівненська митниця ДФС інформує, що за версією порушника, він придбав цигарки на ринку в м. Ковель для подальшого перепродажу. Але Митний Кодекс України передбачає відповідальність не тільки за переміщення товарів та транспортних засобів поза митним контролем, а й за зберігання, придбання та перевезення таких предметів. Відповідно до статті 484, розмір штрафу - 100% вартості товарів або їх конфіскація. Тому митники цигарки конфіскували, а дану справу передали до суду.

ВІДЕО - Рівненські ДАІшники витягували з машини водія і цим налякали малолітню дитину





На правах реклами