Ми у Facebook
12.03.2015, 14:30

Рівненщина: порушено кримінальну справу щодо самоправства перевізників

Інформація щодо самовільного підняття цін на проїзд перевізниками була зареєстрована до журналу єдиного обліку Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області та прийнято рішення щодо відкриття кримінального провадження зі вказаного факту.
Здолбунівський райвідділ міліції порушив кримінальну справу за самоправне підняття тарифів на проїзд.

Як повідомляє редакція zdolbunivcity.net отримала інформацію усний запит від РВ УМВС України в Рівненській області:

- До Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області надійшов лист голови Здолбунівської РДА Сергія Кондрачука щодо самовільного підняття цін на проїзд перевізниками на маршрутах Здолбунівського району. Вказане питання було гостро піднято головою РДА на колегії Здолбунівської районної державної адміністрації та набуло суспільного резонансу, - повідомили у коментарі.

Інформація щодо самовільного підняття цін на проїзд перевізниками була зареєстрована до журналу єдиного обліку Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області таприйнято рішення щодо відкриття кримінального провадження зі вказаного факту за ст. 356 КК України (Самоправство).

Самоправство, тобто самовільне, всупереч установленому законом порядку, вчинення будь-яких дій, правомірність яких оспорюється окремим громадянином або підприємством, установою чи організацією, якщо такими діями була заподіяна значна шкода інтересам громадянина, державним чи громадським інтересам або інтересам власника, - карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох місяців.

У найкоротші терміни слідчим відділу Здолбунівського РВ УМВС буде проведено досудове розслідування з метою дослідження всіх обставин щодо незаконного підняття цін на проїзд, та винні особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Вже згодом стане відомо про те, як вирішилася ситуація і чи покарають перевізників.

Статті до теми:

Перевізники Рівненщини вибачаються перед пасажирами

Рівненщина: перевізники погрожують зупинити рух

Рівненщина: сьогодні розбиратимуться з підняттям вартості проїзду





На правах реклами