Ми у Facebook
18.03.2015, 11:25

БК-93 вийшов до фіналу Першої ліги Чемпіонату України

Триває друге коло Чемпіонату України серед команд Першої ліги з баскетболу. Представник Рівного – БК-93 ОШВСМ – у групі «Північ-Полісся» продовжує впевнено крокувати в напрямку фінальної частини розіграшу.
Протягом останніх місяців рівняни, взагалі, не знали, що таке поразки, впевнено перемагаючи усіх своїх суперників. Із 14 грудня минулого року переможна серія баскетболістів із Рівного склала 13 матчів поспіль.

Зупинити переможний шлях «БК-93» не змогли львівська «Політехніка-Галичина», сарненський «Будсервіс», вінницький «Липовець» та БК «Коростень», а також команда юних вихованців рівненської ОСДЮШОР.

Подібний успіх дозволив «БК-93» очолити турнірну таблицю групи «Б» («Захід») та гарантувати участь у фінальному турі. Нагадаємо, що клуби, котрі посіли 1-4 місця в групах «А» («Центр») та «Б» («Захід»), грають фінальний тур за олімпійською системою (1/4 фіналу, 1/2 фіналу, матчі за 5–8 місця, фінал, матчі за 3, 5, 7 місця) протягом трьох днів в одному місті та визначають переможця та призерів Першої ліги.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В Аматорській баскетбольній лізі зіграно останній тур
В Аматорській баскетбольній лізі рівненські команди провели матчі 15 туру
Команди з Рівненщини зіграли 14 тур в Аматорській баскетбольній лізі

Проте й заключні матчі рівненчан мають бути цікавими та інтригуючими. Так, до Рівного завітають головні конкуренти рівненської команди - БК «Житомир» та сарненський «Будсервіс», котрі входять до трійки кращих в групі «Б».

Зокрема, 21-22 березня рівняни приймуть БК «Житомир», а 4-5 квітня – «Будсервіс».

Запрошуємо підтримати БК-93 ОШВСМ у заключних матчах першого етапу.








На правах реклами