Ми у Facebook
18.03.2015, 19:41

На Рівненщині змагались юні шахісти [+Фото]

14 березня в Центрі інтелектуального розвитку “Сузір’я” міста Костопіль відбулися фінальні змагання з шахів в залік XVIІ обласної спартакіади школярів Рівненщини.
Шість кращих колективів за підсумками відбіркових змагань (міста Рівне, Дубно та Костопільський, Радивилівський, Гощанський, Рокитнівський райони) провели одноколовий турнір за титул найсильнішої шахової збірної (два хлопці + дівчина).

Перед початком змагань очікувалося, що боротьба за 1 місце розгорнеться між школярами Рівного (Білан Віктор, Кальчук Віталій, Туленіна Ілона) та Костополя (Малишевський Максим, Олійник Євген, Кравець Олександра). Вже в 1 турі жереб звів ці команди в двобої, в якому перемогли рівненчани: 2-1 (Білан-Малишевський: 1-0, Кальчук-Олійник: 0-1, Туленіна-Кравець: 1-0). Здавалося, фаворит змагань визначився. Проте вже в наступному турі "стало ячно, що нічого не ясно": Рівне зустрілося з Дубно(Шаблій Віталій, Бондарчук Богдан, Сиворцова Ольга) і несподівано програло 1-2 (Білан-Шаблій: 1-0, Кальчук-Бондарчук: 0-1, Туленіна-Сиворцова: 0-1). А після нічиї в матчі Костополя з Дубно стало зрозуміло, що доля 1 місця буде вирішуватися між згаданими трьома командами до останньої партії в турнірі. Тим більше, що командам з Радивилівського та Гощанського районів постійно вдавалося забирати бодай якісь очки в матчах з лідерами.

В підсумку Дубно, Рівне і Костопіль набрали однакову кількість очок, проте в очних зустрічах кращою була дубенська команда.

Вітання переможцям (Шаблій Віталій, Бондарчук Богдан, Сиворцова Ольга)!



До теми:

Стартував Кубок Рівненщини з шахів 2015 року

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

Рівне: відбувся щорічний дитячий турнір з шахів «Святий Миколай у кожну хату» [+Фото]

Джерело: Рівненська обласна федерація шахів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини