Ми у Facebook
19.03.2015, 19:40

Млинівська «Енергія» побореться за звання «волейбольного» чемпіона Луцька

У Луцьку завершився перший етап відкритого чемпіонату міста з волейболу серед чоловічих команд. Поряд із місцевими командами участь у змаганнях беруть два представника Рівненщини – «Енергія» з Млинова та РАЕС із Кузнецовська.
В останньому турі попередньої стадії змагань свої матчі провели луцькі команди КДЮСШ №1 та СЄНУ з повпредом Рівненщини із міста атомників.

На жаль, кузнецовці ще раніше втратили, навіть, теоретичні шанси на продовження боротьби за головні нагороди змагань, тому звітний тур для них став своєрідною підготовкою до турніру в залік Спартакіади Атомпрофспілки, який пройде з 27 по 29 березня в місті Нетішин.

Щодо результатів, то у першому своєму матчі волейболісти РАЕС не мали з КДЮСШ жодних проблем і здобули впевнену перемогу 3:0. Окремо слід відзначити гравця кузнецовців Івана Романчука, котрий у третій партії виконав півтора десятка силових подач поспіль.

А от другий поєдинок кузнецовців вийшов далеко не таким успішним – початок першої партії почався із провалу гостей 2:11. В подальшому гра вирівнялася, але врятувати атомникам сет, зрозуміло, не вдалося. В другій партії вже кузнецовці зі старту видали спурт 6:1. Але студенти із СЄНУ почали потроху наближатися в рахунку, що призвело до нерівної кінцівки та, в підсумку, програшу з рахунком 25:23. Початок третьої партії також був за кузнецовським колективом, котрий лідирували 8:3 та 14:10. Однак і цього разу заключні розіграші впевненіше провели волейболісти СЄНУ, які й виграли матч з рахунком 3:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У фіналі Чемпіонату України з пляжного волейболу рівненські юнаки стали першими
У Новій Каховці рівненська команда перемогла в Чемпіонаті України з пляжного волейболу
У Кузнецовську ветерани РАЕС виграли волейбольний Кубок афганців

В результаті, команда РАЕС посіла передостаннє шосте місце на першому етапі чемпіонату та продовжить грати у втішних поєдинках за 5-7 місця.

А от волейболісти з млинівської «Енергії» зуміли пробитися до чільного квартету турніру. Тепер на них чекають матчі фінального етапу Відкритого чемпіонату Луцька, в яких є всі шанси поборотися за призові місця.






На правах реклами