Ми у Facebook
21.03.2015, 09:45

Сьогодні рівнян запрошують на святкування Дня лялькаря

До Міжнародного дня лялькаря у Рівненському театрі ляльок традиційно заплановані веселі та цікаві святкові заходи. Зокрема, вперше у місті відбудеться конкурс сімейних лялькових театрів "Дебют".
День лялькаря у рівненському обласному театрі ляльок відзначають вже не вперше і щороку намагаються робити це по-різному. Цьогоріч родзинкою святкування стане конкурс "Дебют", у фінал якого пройшли три команди з Рівного.

21 березня вони виступлять під час урочистостей з нагоди святкування дня лялькаря. А нагородження відбудеться 28 березня і буде присвячене також Всесвітньому дню театру.

У програмі заходу :
- театралізована ігрова програма;
- вистава "Дюймовочка";
- виставка театральних ляльок;
- конкурс сімейних лялькових театрів "Дебют" (проводитиметься вперше).

Початок дійства о 10:15.

ДОВІДКОВО

21 березня – Міжнародний день діячів театру ляльок. У 2000 році на XVIII конгресі УНІМА (міжнародної спілки діячів театру ляльок) було запропоновано святкувати в усьому світі Міжнародний день лялькаря. У 2002 році комісія в справах культури при ООН – ЮНЕСКО враховуючи непересічне значення мистецтва театру ляльок для світової культури, визначила урочисту дату, і день 21 березня 2003 року відкрив традицію свята лялькарів всього світу.

Джерело: http://www.teatr.rv.ua/

Статті до теми:

Рівнян запрошують на святкування Дня поезії з Андрієм Пермяковим

Рівнян запрошують на "Лігу сміху"

Рівнян запрошують до гри в англійську емоційну мафію





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ