Ми у Facebook
26.03.2015, 16:15

На Рівненщині визначають найкращих в Україні вчителів християнської етики

Сьогодні, 26 березня, у стінах Національного університету "Острозька академія" розпочався конкурс "Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування".

Організатори невипадково називають "Учитель року" фестивалем-конкурсом - тут не акцентують на призових місцях, наголошуючи натомість, що кожен з учасників уже є переможцем, адже не просто якісно виконує свою роботу й презентує педагогічні здобутки однодумцям, а й сіє добро в дитячі душі та має можливість збагатитись корисним досвідом колег.

- Конкурс «Учитель року з предметів духовно-морального спрямування» має на меті привернути увагу українського суспільства до вихователя, вчителя, викладача, який викладає предмети духовно-морального спрямування, сприяти його професійному становленню, обміну досвідом, зростанню професійної майстерності, - говорить організатор конкурсу, доктор педагогічних наук, професор, декан гуманітарного факультету Національного університету «Острозька академія» Василь Жуковський.

У фестивалі-конкурсі взяли участь вчителі з усієї України, які викладають такі предмети, як «Етика», «Основи християнської етики», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Людина і світ», «Людина і суспільство».

А вже завтра стане відомо, хто з вчителів предметів духовно-морального спрямування стане кращим цього року. До слова, спеціальну відзнаку від редакції "ОГО" також отримає один із вчителів.

Визначили найкращих в Україні вчителів християнської етики

Як зацікавити учнів уроками християнської етики: блоги OGO.ua

Названо духовну столицю України

На Рівненщині знання Біблії покажуть дошкільнята, школярі та студенти





На правах реклами