Ми у Facebook
27.03.2015, 13:35

"Занзібар": час порадувати себе розкішним уїк-ендом

Кожна людина окрім розвитку себе як особистості, потреби в нових знайомствах та спілкуванні також потребує час від часу змінювати середовище навколо себе, пізнавати та вивчати щось нове.
Відпочинок в Європі навесні - це ті, ні з чим незрівнянні відчуття, чудові враження і незабутні спогади, яких потребує кожен з нас. Перед Вами розкриються найзагадковіші таємниці палаців і старовинних замків або соборів, Ви побачите пам'ятки світової архітектури, почуєте захоплюючі розповіді та історії.

Тури Європою надають чудову можливість відвідати відразу кілька країн за одну недовготривалу подорож. Для любителів комфорту пропонуємо обрати тури з аіваперельотом до європейських столиць. Проте, не для кого не є секретом, що наші рівненські туристи надають перевагу саме автобусним турам. Адже подорожуючи автобусом Ви не лише заощадите свій бюджет, а й побачите багато попутних міст, на відміну від туристів, які подорожують літаком. Звичайно, такі тури займають трошки більше часу, але повірте, враження від цього у Вас лише примножаться.

Детальніше про тури з Рівного



Саме тому ми хочемо поділитися з Вами нашими найсмачнішими, найяскравішими пропозиціями - "гарячими турами" Європою. Головна їх особливість - це найнижча вартість на тур. І хоча у Вас буде обмаль часу для того, щоб підготуватися до подорожі, проте приємні ціни і незабутні враження ми Вам гарантуємо. Повірте, наші клієнти вже оцінили переваги гарячих турів на собі. Чому б і Вам приєднатися?



Новинкою нещодавно стали тури за акційною ціною для туристів, які подорожують парами, або ж просто для друзів. Одним з найкращих прикладів є тур "Будапешт - мій найкращий уїк-енд". Окрім оглядової екскурсії столицею Угорщини - Будапештом, ви також зможете розслабитись після нічного переїзду у термальних басейнах графа Сечені, відвідати тропічні джунглі у місцевому океанаріумі - тропікаріумі, насолодитися дегустацією егерських вин та марципанів у місті Сентендре. Акційна вартість такого туру становить лише 27 євро для першого туриста і 77 євро для другого.



Творчих людей і тих, хто шукає натхнення, не залишить байдужим тур до Нідерландів - квіткового центру Європи. Адже навесні в Амстердамі найвідоміший парк квіткових композицій "Койкенхоф" радує своїх відвідувачів неймовірно яскавими фарбами, позитивними емоціями та сонячним настроєм. Ніде в світі Ви не побачите стільки квітів, квіткових композицій і прикладів ландшафтного дизайну в одному місці. Такий тур коштує від 160 євро за особу, але окрім цього Ви ще побуваєте в Польщі, Німеччині та Чехії. Навіть не сумнівайтесь, п'янкий до запаморочення аромат квітів і дитяче відчуття цілковитого щастя залишиться з Вами назавжди!



Варто зазначити, що все більше туристів цікавить Прибалтійський напрям відпочинку. І це не дивно. Адже туризм в Прибалтиці - це насамперед дивовижні екскурсійні програми, лікування і відпочинок в оточенні незайманої природи і цілющого хвойного повітря. Рига, Вільнюс, Таллінн і завжди привітна Юрмала приховують у собі масу цікавих пам'яток. Середньовічні гравюри, вузькі бруковані вулички, лялькові ратуші й собори, таємничі провулки і містичні підвали старовинних будинків з кожним роком приваблюють наших туристів. Тури до Прибалтійських столиць обійдуться Вам від 85 євро.



Хітом продажів минулого сезону став тур "Угорський чардаш", адже всього за 4 дні Ви зможете відвідати найвідоміші міста Австрії та Угорщини, і це лише за 60 євро.

Не втратили своєї популярності тури до, так би мовити, "найтуристичніших"європейських міст: Париж, Барселона, Відень, Рим, Берлін, Венеція, Лондон, Прага, Брюссель, Женева. Вартість таких турів залежить від дати туру, його тривалості та країн, які Ви бажаєте побачити.



Весняна Європа вразить Вас унікальністю та неповторністю місцевої природи та культури!

А ми врахуємо усі побажання та вимоги і підберемо Вам найкращі по наповненню та найзвабливіші по ціні тури.


Туристична агенція "Занзібар"
м. Рівне, просп. Миру 11, оф.2
тел. (0362) 40-12-20, (067) 362-08-13

Статті до теми:

Зелений туризм на Рівненщині

Обирай подорож за типом темпераменту





На правах реклами