Ми у Facebook
28.03.2015, 10:00

На Рівненщині затримали рецидивіста

Про затримання раніше судимого під час скоєння злочину 27 березня на прес-конференції повідомив виконуючий обов’язки начальника Рівненського міськвідділу підполковник міліції Василь Зелінський.
Раніше судимий за скоєння незаконного заволодіння транспортними засобами 21-річний житель села Шубків Рівненського району під час іспитового строку не став на шлях виправлення та продовжив свою злочинну діяльність.

Вночі 26 березня працівники Державної служби охорони затримали Руслана при спробі незаконно заволодіти транспортним засобом. Він встиг пошкодити замок дверцят автомобіля «Опель Омега», який стояв поблизу магазину на вул. Грушевського.

Хлопець затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі Рівненського МВ УМВС розслідують кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобом).

До теми:

На Рівненщині міліціонер вимагав у громадянина 3500 доларів США

На Рівненщині нетверезий мопедист чинив опір міліціонерам

Двоє злодіїв з Молдови грабували квартири у Рівному [ФОТО]





На правах реклами