Ми у Facebook
31.03.2015, 12:00

У Рівному затримали автомобільного злодія та п'яного таксиста, що ледве не збив міліціонерів

За короткий період часу міліціонери затримали злодія, що намагався викрасти автомобіль та п'яного таксиста, який намагався наїхати на правоохоронців.
21-річний Руслан з села Шубків Рівненського району вночі встиг пошкодити замок дверцят автомобіля «Опель Омега», який стояв поблизу магазину на вулиці Грушевського у Рівному. І тут його спіткала невдача, бо на дорозі зненацька з'явилось авто Державної служби охорони, яке кудись мчало. Руслан спробував врятуватись втечею, вискочив з салону, але було вже пізно. Міліціонери його вже побачили, отож змінили свої плани. Миттю наздогнали та затримати. І в ту мить несподівано спалахнув "Опель", там сталось коротке замикання. Міліціонери вогнегасником загасили вогонь та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Коли міліціонери стали оглядати авто та спілкуватись з Русланом, який виявився їхнім "давнім знайомим", бо вже мав судимість за такий же злочин, почули гуркіт двигуна. На них мчав з великою щвидкістю "ДЕУ", на якому були "шашечки" таксі. Як пише "РВ", міліціонери ледве встигли відскочити з дороги, але "Опель" таксист таки зачепив та пошкодив. Порушника зупинили. Таксист був нетверезим. Ще й обурюватись став, мовляв, міліціонери самі винні, що вночі з'явились так невчасно на його дорозі. На нахабу - порушника склали адмінпротокол за скоєння ДТП та за керування авто у нетверезому стані. А транспортні засоби відправили один - у міськвідділ, інший - на штрафмайданчик.

Статті до теми:


Рівненщина: троє міліціонерів потрапили в ДТП і втекли з місця пригоди [+Фото]

На Рівненщині знешкодили 100-кілограмову авіабомбу

Рівненщина: водій збив двох 8-річних дівчаток





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ