Ми у Facebook
31.03.2015, 16:00

ОДЕК втретє поспіль виграв обласний Меморіал Шморгуна [Фото+Відео]

29 березня у Рівному завершилися змагання на обласному Меморіалі Шморгуна з футболу. Перемогу в цьому передсезонному турнірі втретє поспіль здобув чемпіон області – оржівський ОДЕК.
Перед останнім туром теоретичні шанси наздогнати оржівців мав інший представник першої обласної ліги - ФК «Малинськ» - який вже цьогоріч перемагав представника Рівненського району в фіналі іншого подібного турніру (міському Меморіалі Шморгуна). Для подібного подвигу малинцям потрібно було в останній грі обігрувати ОДЕК. У такому випадку повпред Березнівщини обходив конкурентів на одне очко.

Проте несподіванок у протистоянні ОДЕК – ФК «Малинськ» не трапилося. Оржівці в другому таймі завдяки дублю Романа Савицького упевнено повели 2:0. Надію на позитивний результат для малинців дав м’яч Олександра Гергелюка за чотири хвилини до фінального свистка. Втім через дві хвилини оржівець Таргоній цю надію остаточно «поховав» - 3:1 на користь ОДЕКа.

Третіми у Меморіалі стали гравці ФК «Садове». Клуб із Гощанського району переконливо здолав у своєму останньому поєдинку кузнецовський «Ізотоп-РАЕС» із рахунком 3:0.

Цікаво, що призова трійка Меморіалу Шморгуна у поточному році, не зважаючи на зміну самого формату турніру, виявилася абсолютним повторенням року 2014-ого – тоді так само першим був ОДЕК, другим – ФК «Малинськ», третім – ФК «Садове».

Більше того, для оржівців подібний тріумф став третім поспіль на Меморіалі, так само, як для малинців це виявився третій підряд програний фінал.

Після завершення Меморіалу його організатори – обласна федерація футболу – нагородили не тільки призерів, але й кращих у індивідуальних номінаціях.

Так, гравцем турніру став Роман Савицький (ОДЕК), кращим нападником – Віктор Газицький (ОДЕК), півзахисником – Степан Кошка («Ізотоп-РАЕС»), захисником турніру – Олександр Гергелюк (ФК «Малинськ»), голкіпером – Андрій Мозеров (ФК «Садове»).

Підсумкові турнірні таблиці + рейтинг команд.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК втратив перші очки на Меморіалі Шморгуна

ОДЕК та ФК «Малинськ» - фаворити перед заключним етапом Меморіалу Шморгуна

Результати заключних матчів:

28 березня.
Случ – ДЮСШ Верес – 0:3 (техн.)
ФК Малинськ – ФК Гоща–АМАКО – 1:1 (О.Гергелюк, 52 – з пен., - Б.Новак, 25)

29 березня
ОДЕК – ФК Малинськ – 3:1 (Р.Савицький 43, 58, П.Таргоній, 68 – О.Гергелюк, 66)
ФК Садове – Ізотоп-РАЕС – 3:0 (Ю.Сондак, 1, С.Загривий, 53, І.Жук, 61)


Фотографії - Катерина Сорока.







Фрагменти матчу ФК "Малинськ" – ФК "Гоща–АМАКО".



Нагородження.






На правах реклами