Ми у Facebook
05.04.2015, 19:00

ТОП-5 ідей, як краще підготуватися до весняно-літнього сезону

Після тривалої зими, так хочеться відновити стан свого організму під час весняного періоду та виглядати просто неперевершено влітку. Для читачів журналу «ВІТАЄМО» ми зібрали ТОП-5 порад, як краще підготуватися до весняно-літнього сезону.
Очистіть організм

На початку весни потрібно наповнити свій організм вітамінами. Адже авітаміноз накладає негативний відбиток на зовнішній вигляд, та й самопочуття залишає бажати кращого. Також при нестачі необхідних мікроелементів знижується імунна відповідь організму, тому люди частіше хворіють. Якщо ж захворювання стають все частішими, то варто сходити на прийом до імунолога. Лікар підбере спеціальний препарат, який допоможе вирішити цю проблему. Відновити імунітет можна і самостійно, нормалізувавши мікрофлору кишечника. Також після зими потрібно зробити курси лікувальних масок для волосся та шкіри.

Секрети успіху відомих рівнянок у весняному випуску журналу "ВІТАЄМО!"

Займіться спортом

Займайтеся спортом не тільки напередодні весни і літа, а й в інший час року. Активні фізичні вправи допоможуть підтримати тонус м'язів, роботу внутрішніх органів, та й на фігурі позначаться позитивно. Люди, які щодня роблять зарядку, менше хворіють. Час для заняття спортом кожна людина повинна обирати самостійно. Це повинно бути тоді, коли їй цього дійсно хочеться. Краще, звичайно, робити вранці. Адже тоді людина отримує заряд енергії на весь день. Але якщо комусь хочеться робити її ввечері, то можна і увечері. Це має бути комплекс хоча б з декількох вправ, які розминають руки, корпус, спину, ноги, шию. Бажано розминати навіть пальці на руках і коліна. Але одночасно всі вправи повинні бути легкі, без великого навантаження. Необов'язково годинами перебувати в спортивному залі, достатньо 30 хвилин, щоб підтримувати себе у формі.

Вже цього тижня вийде весняний випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!"

Уникайте стресів

Хронічна втома та стреси послаблюють не тільки психіку, але і здоров'я в цілому. Якщо ви дуже імпульсивна людина або страждаєте безсонням, приймайте заспокійливі засоби. Найкраще для цього підходять препарати рослинного походження. Гарне вплив на організм надає пустирник, корінь валеріани та м'ята. А для того, щоб стреси не виникали, потрібно знаходити час на речі, які вас надихають. Також варто розподіляти весь потік інформації на першочерговий та другорядний. Прогулянка в мріях – один із кращих способів позбутися стресу, коли часу взагалі ні на що не вистачає. Уявлювана прогулянка в ресурсне місце – це уявний похід людини туди, де в минулому їй було насправді добре, спокійно, де вона почувалася впевненою, сповненою сил. У результаті такої подорожі людина почувається відпочилою і може ефективніше працювати, ухвалювати адекватні рішення.

Поради рівненського дизайнера Мирослави Царук [+ІНТЕРВ'Ю]

Оновіть гардероб

Кажуть, що найбільше кохання для кожної жінки, після чоловіка – це шопінг. Для того, щоб почувати себе ще більш впевнено цієї весни та літа, потрібно оновити свій гардероб. Мова не йде про те, щоб викинути з шафи увесь одяг, який ви мали, але додати до нього ноток свіжості та врахувати тренди сезону 2015 року. Сховайте подалі похмурі темні речі, товсті светри і багатошарові спідниці. Розчистіть в шафі місце для повітряних суконь, яскравих топів і аксесуарів. Деякі нюанси в улюбленому одязі допоможе вирішити вміння шити або хороша кравчиня. Адже з настанням нового сезону оновити свій гардероб не тільки можна, а й треба. Однак не завжди для покупки нових нарядів варто залишати себе без засобів до існування або влазити в борги. Головне в цьому випадку - не слідувати синдрому шопоголіка і кидатися у вир з головою, скуповуючи все підряд, а чітко слідувати наміченим списком і бути винахідливим.


Спілкуйтеся з людьми


Намагайтеся більше гуляти на свіжому повітрі. Але в період епідемій уникайте місць, де масове скупчення людей, щоб уникнути зараження. Якщо ви будете вести активний і здоровий спосіб життя, весна порадує вас соковитими фарбами і особливою атмосферою.





На правах реклами