Ми у Facebook
06.04.2015, 17:45

Пропозиція на літо - участь у літніх мовних таборах

Міністерство освіти і науки проводить літні мовні табори, з метою підвищити рівень володіння англійською мовою школярами та зацікавити дітей вивчати мови.
Протягом червня на базі загальноосвітніх навчальних закладів буде проведено дво- або тритижневі літні школи. У таборах діти матимуть можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності.

Проект ґрунтується на волонтерських засадах. Тому дуже потрібні вчителі шкіл, викладачі вищих навчальних закладів, недавні випускники вищих навчальних закладів, студенти, люди різного віку і професій, які володіють англійською мовою.

"Шановні волонтери! Проект є дуже амбітним і масштабним. Долучаючись до нього, Ви підтримуєте українських школярів і своїми руками будуєте майбутнє України! Нам важливий кожен волонтер, і ми готові працювати, аби якомога більше шкіл змогли отримати свій літній мовний табір. Ми будемо інформувати громадськість про діяльність всіх без винятку волонтерів та партнерські організації, які допоможуть зробити проект Літньої школи англійської мови успішним", - звернувся до майбутніх волонтерів міністр освіти і науки Сергій Квіт.

З питаннями писати на адресу languagecampsua@gmail.com.

Детальніше на osvita.ua.

Читати також:

В які табори поїдуть відпочивати діти з Рівненщини

На Рівненщині пройшов оздоровчий християнський табір





На правах реклами