Ми у Facebook
08.04.2015, 19:00

Як створити образ русалочки в домашніх умовах [Фото+Відео]

Жінки прагнуть, аби їхні діти виглядали якнайкраще на усіх святах. Для того, щоб зекономити свій час та отримати задоволення можна самотужки підготувати костюм для дитини.
Образ русалочки подобається багатьом дівчаткам. Виготовити такий костюм досить легко.

Для того, щоб зробити верхню частину хвоста, треба зробити викрійку з паперу. Для цього попередньо слід зняти мірки обхвату стегон і довжини ніг, потім, згідно мірками, треба намалювати контури 2 деталей основної частини хвоста і вирізати їх з тканини.



Для того, щоб зробити безпосередньо сам хвіст, на аркуші пластика слід позначити контури хвоста, потім вирізати його за допомогою ножа. Щоб краї пластику не прорізали тканина, краю деталі найкраще обмотати скотчем. Потім необхідно приклеїти до верхньої частини хвоста чешки, для того щоб дитина могла пересуватися.



Потім з тканини треба вирізати дві однакові деталі: передню і задню, аналогічні тій, яка вийшла з пластику. Спочатку треба зшити тканинні деталі з виворітного боку, потім з'єднати їх і вивернути. Далі в тканинну частина хвоста треба вставити пластикову деталь і обробити всі шви. Для того щоб костюм тримався, можна пришити резинку в області талії, або вшити блискавку.



Такий хвіст можна зшити і для ляльки вашої улюблениці, просто не використовуючи балеток

Короткий відео-урок виготовлення хвоста русалки



Статті до теми:

Декупаж своїми руками: поради рівнянкам [Фото+Відео]

Виготовляємо домашній оберіг [Фото+Відео]

Готуємося до свят: пасхальний кошик своїми руками [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ