Ми у Facebook
09.04.2015, 12:20

Продукти, які руйнують пам’ять

Пам’ять - невід’ємна складова функціонування кожної особистості. Але, на жаль, навіть досить хорошу пам’ять можуть поступово зруйнувати звичні для нас продукти.
Всі ми володіємо різною здатністю до запам’ятовування. Одним інформація дається простіше, іншим - складніше. Існує багато продуктів, які покращують пам’ять, але є й такі, що повільно руйнують її:

1. Пиво. Такий досить поширений напій, особливо серед молодого покоління, містить нітрити - речовини, які збільшують ризик, виникнення хвороби Альцгеймера.

2. Плавлений сирок. Він негативно впливає на пам’ять і також може стати причиною забування.

3. Перероблене м’ясо. Копчена курка, шинка, бекон можуть бути дуже смачними, але вони негативно впливають на роботу головного мозку і пам’яті.

4. Попкорн швидкого приготування. Він містить діацетил, який є хімічним виробником амілоїдних бляшок і дозволяє їм залишатися в головному мозку. Накопичення вказаних бляшок може призвести до провалів в пам’яті.

Для того, аби покращити стан пам’яті необхідно утримуватися від вищезазначених продуктів і вживати більш корисні: горіхи, яблука, виноград, червону цибулю, кофеїн тощо.

Статті до теми:

Який одяг може скалічити здоров’я?

П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]

Чим корисний березовий сік для краси та здоров'я





На правах реклами