Продукти, які руйнують пам’ять
1. Пиво. Такий досить поширений напій, особливо серед молодого покоління, містить нітрити - речовини, які збільшують ризик, виникнення хвороби Альцгеймера.
2. Плавлений сирок. Він негативно впливає на пам’ять і також може стати причиною забування.
3. Перероблене м’ясо. Копчена курка, шинка, бекон можуть бути дуже смачними, але вони негативно впливають на роботу головного мозку і пам’яті.
4. Попкорн швидкого приготування. Він містить діацетил, який є хімічним виробником амілоїдних бляшок і дозволяє їм залишатися в головному мозку. Накопичення вказаних бляшок може призвести до провалів в пам’яті.
Для того, аби покращити стан пам’яті необхідно утримуватися від вищезазначених продуктів і вживати більш корисні: горіхи, яблука, виноград, червону цибулю, кофеїн тощо.
Статті до теми:
Який одяг може скалічити здоров’я?
П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]
Чим корисний березовий сік для краси та здоров'я
вплив, запам’ятовування, корисні продукти харчування, продукти, пам’ять
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю
Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 1077
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 441
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 437
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 479
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 412