Ми у Facebook
10.04.2015, 11:16

Рівненщина: 17-річна школярка покінчила життя самогубством

Трагедія сталася у місті Дубно. З невідомих причин дівчина повісилася на горищі власного будинку.
Дівчина навчалася в 11 класі в одній із шкіл міста Дубно. Проживала разом зі своєю бабусею. Її мама проживала з вітчимом в іншому будинку.

За словами бабусі, у Ірини з вітчимом були дружні відносини.

9 квітня все було як завжди, Ірина пішла до школи. Під час уроків вона поводила себе спокійно, ніяких сутичок чи непорозумінь з однолітками та педагогами не було. Повернулася із школи до бабусі, там була і її мама. Вони поралися по господарству. Зогляділися жінки через деякий час. Близько 16 години мати знайшла її на горищі повішену на шарфику.

- Під час огляду місця події слідчо-оперативна група знайшла передсмертну записку, в якій вона просить вибачення у мами, та пише, що псує всім життя і нікому не потрібна, - повідомив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області Леонід Михалко. - Дівчина писала ще про якусь розмову із матір’ю, яка так і не відбулася. Чому саме так вчинила Ірина, буде з’ясовувати слідство.

Розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

На Рівненщині чоловік покінчив життя самогубством


Гучні самогубства на Рівненщині 2015 року




У Рівному 10-річний хлопець вчинив самогубство


На Рівненщині повісився батько трьох дітей [+Відео]

Рівненщина: молодик повісився на дереві [ДЕТАЛІ]


Рівненщина: чоловік звів рахунки з життям через повішення






На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ