Ми у Facebook
11.04.2015, 15:45

П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]

З приходом весни жіночий організм ослаблений та потребує додаткової підтримки. Цю підримку рівнянки можуть отримати шляхом вживання та використання продуктів, корисних для жінок.
Кожна жінка прагне бути красивою. Шляхом досліджень було встановлено, що існують продукти, які корисні саме для жіночого організму:

1. Гранат - багатий на антиоксиданти. Їжте гранати та пийе сік. Гранат також можна використовувати в якості антивікового скрабу 1-2 рази в тиждень.

2. Оливкова олія - також універсальний продукт. Дуже корисна, як для зовнішнього застосування, так і для внутрішнього. Має протизапальні властивості, виводить шкідливі речовини з організму. Якщо оливкову олію використовувати в якості косметичного засобу, ваша шкіра стане м’якою та пружною, особливо ефективна для сухої шкіри. Можна використовувати як бальзам для губ.

3. Капуста квашена - дуже хороший засіб проти проблемної шкіри, покращує колір обличчя. В квашеній капусті знаходиться молочна кислота, яка сприяє виведенню з організму шлаків і токсинів. Рекомендовано їсти квашену капусту 2 рази в тиждень.

4. Зелений чай - антиоксидантний і протизапальний засіб. Випита чашка зеленого чаю, розслабляє та заспокоює. Прикладаючи охолоджені і вологі пакетики з зеленим чаєм на очі, можна зняти набряки.

5. Устриці - при вживанні молюсків вам забезпечене гарне блискуче волосся та міцні нігті.





На правах реклами