Ми у Facebook
12.04.2015, 14:45

Рівне: як "Пузаті мами" фотографуються у яскравих образах

Неповторні образи для учасниць рівненського конкурсу для вагітних "Пузата мама" створює ціла команда професіоналів.
Під кожен образ підбирається малюнок - боді-арт. Розмальовує животики вагітним Марія Горуна, фейс-арт студія "Щасливе дитинство".





- Кожній мамі в такому особливому стані хочеться підкреслити свою привабливість і своє становище. Але як же це поєднати? Боді-арт животика або гестаціонний живопис - прекрасний спосіб самовираження. З одного боку, це створення образу, що гармоніює з внутрішнім світом вагітної жінки,-пояснює Марія Горуна. - З іншого - фізіологічно корисна процедура. Процес малювання - це легкий масаж, приємний і розслабляючий для мами і її малюка. В Європі така практика існує вже близько 10 років, а останнім часом набуває все більшої популярності і у нас. Гарний кругленький животик не буде вічно, а малюнок стане чудовим "подарунком" на пам`ять, який потім можна буде показувати і дитині.





- Сказати, що процес роботи з "пузатими мамусями" є приємним - це нічого не сказати. Хоча і роботою це назвати ніяк не можна - суцільне задоволення! Усі учасниці надзвичайно цікаві та яскраві, підкреслювати їхню красу та жіночність дуже легко, адже вагітна жінка - найпрекрасніша жінка! Тому хочеться подякувати усім за море позитивних і теплих емоцій і побажати усім мамам та їх малюкам міцного здоров`я!- ділиться враженнями візажист Катерина Алексієвець.





Самі ж матусі наголошують, що для них це маса емоцій, хороший настрій і справжня насолода материнством.

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у Родинному центрі "Сімейка", центрі розвитку дитини "ЧУДО" та Радік. Фітнес заняття для вагітних проведе фітнес-клубі "Манхеттен", а аквааеробіка проходитиме у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова".

Зйомки відбуваються у фотостудії LIKE IT PHOTO, а фотографує майбутніх матусь фотограф Марина Худаніч.





На правах реклами