Ми у Facebook
13.04.2015, 16:00

Як молитися за хворих [БЛОГИ]

Молитва за алкогольно і наркотично залежних людей, молитва перед операцією, молитва за хворого - все це ми зібрали у тематичному блозі "Рівненщина релігійна", аби допомогти всім, хто прагне молитовно звернутись до Бога, просячи зцілення для себе чи близької людини. Дізнайтеся більше!
У тематичному блозі "Рівненщина релігійна" зібрано 7 молитов за хворих, які допоможуть віруючим християнам звернутись до Бога у непросту хвилину.

Нагадаємо, що "Рівненщина релігійна" - це тематичний блог з духовно-моральної тематики, який наповнюється спільними зусиллями журналістів "ОГО" і авторів інформаційно-аналітичного журналу "Рівненщина релігійна", що видається на базі кафедри релігієзнавства Національного університету "Острозька академія". Автори блогу прагнуть, аби він слугував як джерелом корисної інформації з релігійних питань, так і дискусійним майданчиком з проблем духовно-морального виховання.

Нехай і добірка молитов, яку зібрано у блозі нині, прислужиться віруючим людям задля духовної розради у спілкуванні з Богом, заради здоров'я всіх.

ЧИТАТИ ДАЛІ: МОЛИТВИ ЗА ХВОРИХ

фото ДивенСвіт

10 МОЛИТОВ НА НІЧ





На правах реклами