Ми у Facebook
14.04.2015, 16:45

На Чемпіонаті України з підводної стрільби рівненський «Случ» став «срібним» [+Фото]

Рівненська команда «Случ» вдало виступила на Чемпіонаті України з підводної стрільби по мішенях. У Борисполі наші земляки стали віце-чемпіоном країни, паралельно здобувши абсолютну перемогу на Відкритому Кубку цього міста.
Змагання на фінальному етапі Чемпіонату України, куди потрапили представники Києва та Київської області, Черкас, Рівного та Миколаєва, пройшли у трьох дисциплінах - стрільбі на влучність, біатлоні та естафеті.

Завдяки тріумфальному виступу дебютанта подібних змагань Дмитра Єрмійчука, котрий в біатлоні показав найкращий результат та успішним командним діям всієї команди в естафеті, де «Случ» фінішував другим, рівненчани, в підсумку, посіли високе призове місце. Команда з Рівного пропустила вперед тільки визнаних фаворитів із миколаївського «Інгул-1» та випередила столичних спортсменів із «Мурена-1».

Крім того, Віктор Белов, Дмитро Єрмійчук та Сергій Романюк здобули впевнену перемогу у Відкритому Кубку Борисполя, який пройшов паралельно із чемпіонатом України. Особливо варто відзначити здобутки Єрмійчука, котрий переміг у супербіатлоні, став кращим в особистому заліку і разом з одноклубниками зі «Случа» виграв «золото» в естафеті та загальнокомандному заліку.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 3-9 квітня

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 28 березня - 2 квітня

Як розповів в ексклюзивному інтерв’ю для кореспондента «ОГО» президент Рівненської обласної федерації підводних видів спорту Сергій Партас, рівненський «Случ» ось уже шість років поспіль успішно представляє нашу область у подібних змаганнях, постійно займаючи призові місця.

Особливо пан Сергій відмітив прогрес молодого спортсмена Дмитра Єрмійчука, який нещодавно, на змаганнях у Рівному, виконав норматив кандидата в майстри спорту, а в Борисполі, показавши у біатлоні час 2 хв 24 с, залишив за спиною відразу вісім (!) майстрів спорту та сам виборов це високе звання!

Довідка ОГО.

Федерація підводного спорту і підводної діяльності в місті Рівне, клуб «Рівненська Случ» створені і зарeєстровані 19 травня 2003 року.
Крім спортивної діяльності в клубі пропагується захоплення підводною фотографією та відеозйомки. Зокрема, його членами створений цілий цикл фільмів підводний світ Рівненщини (підводний світ, підводне полювання).




















На правах реклами