Ми у Facebook
20.04.2015, 16:45

Рівненщина: райвідділ освіти "відмиває" кошти?

Костопільський райвідділ освіти “відмиває” державні гроші?
У 2014 році Костопільським районним відділом освіти укладено з ФОП Жаровим О.П. договір, яким передбачено провести капітальний ремонт приміщення Постійненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Підприємець зобов’язувався встановити у приміщенні школи нові металопластикові вікна з енергозберігаючими склопакетами.

Відділом освіти підприємцю було виплачено в серпні цього ж року 191 тисячу гривень авансу. Проте, ревізори Державної фінансової інспекції в Рівненській області з’ясували, що встановлені вікна не є енергозберігаючими і не відповідають заявленим підприємцем стандартам.

Під час ревізії фінінспектори також зафіксували, що протягом двох років районним відділом освіти здійснювалася оплата за комунальні послуги спожиті сторонньою юридичною особою. Як наслідок, відділу завдано матеріальної шкоди на 163 тисячі гривень.

Під час ревізії фінансово-господарської діяльності відділу освіти Костопільської районної державної адміністрації Державною фінансовою інспекцією в Рівненській області виявлено порушення, що призвели до втрат, на 364 тисячі гривень.

Читати також:

Рівненщина: у лікарні недорахували 200 тис. грн.

Рівненщина: «Зекономив» на шкільних вікнах

Рівненщина: жінка зарізала чоловіка





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ