Ми у Facebook
27.04.2015, 13:30

Завтра у Рівному виступлять переможці премії YUNA

28 квітня в рамках всеукраїнського туру у нічному клубі «Лагуна»для рівнян виступить ONUKA – український електронний музичний гурт.
В цілому, ONUKA - це вокал, клавішні, електронні ударні, два тромбона, валторна, бандура, а в деяких піснях ще й сопілка. Організовує концерт у Рівному квитковий сервіс «Gastroli.ua» спільно з івент агенцією «Мегаподія», яку очолює Роман ЯВОРСЬКИЙ.

Сьогодні у кожному місті колектив збирає повні зали прихильників. Дебют гурту, який сформувався між двома творчими одиницями - фронтменом The Maneken Євгеном Філатовим і екс-вокалісткою «Tomato Jaws» та «KOOQLA» Натою Жижченко відбувся в жовтні 2013 року.

За такий короткий час колектив встиг знайти свою аудиторію і навіть досяг певних успіхів на українській сцені. Проект ONUKA отримав звання «Відкриття року» на церемонії Національної музичної премії YUNA.

Тепер ONUKA збирає своїх найвідданіших шанувальників на великий сольний концерт у Рівному, щоб представити улюблені композиції і потішити новим унікальним музичним шоу, аналогів якому на українській сцені немає.

Квитки на концерт можна придбати у мережі магазинів «Музон»(ТРЦ «Злата Плаза», Автовокзал) та у пабі «Yellow Submarine». Також купити квитки можна у режимі онлайн на квитковому сервісі «Gastroli.ua»:
https://gastroli.ua/events/onuka-ec9a1731-82ff-4399-8223-448e72424978#.VTDsNfA6Aox



СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівнян запрошують на закриття благодійного марафону "З вірою в майбутнє"

У травні в Рівненському драмтеатрі виступить з гастролями Житомирський театр





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ