Ми у Facebook
29.04.2015, 08:00

На Рівненщині відбудеться шаховий турнір пам'яті Олександра Ковальчука

Син і батько Ковальчуки за шахівницею

2-3 травня у Здолбунові в приміщенні ЗОШ № 6 відбудеться 2 етап Кубка Рівненської області з шахів 2015 року серед дорослих та дітей (окремий турнір) присвячений пам’яті Олександра Ковальчука.
Як повідомили з Федерації шахів Рівненської області, до участі допускаються всі бажаючі шахісти Рівненської та інших областей. Призовий фонд - 10 тис. грн. Реєстрація проходитиме 2 травня до 11 години.

Змагання проводяться за швейцарською системою в 9 турів. Контроль часу: 25 хв. + 10 секунд за кожен хід. В турнірі обраховуватиметься рейтинг ФІДЕ зі швидких шахів. Учасники при собі повинні мати комплект шахів та шаховий годинник.

Проживання в гуртожитку місцевого училища: 30-50 грн. (для шахістів Рівненської області - безкоштовне). Довідки за телефоном: 066 768 84 02 (Попов Олександр Володимирович). Попередня реєстрація до 1 травня: моб. 096 750 45 52 або електронна адреса: kmolj@mail.ru (Колюх Микола Олексійович).

Здолбунівська ЗОШ №6, де відбуватимуться змагання, знаходиться за адресою: м.Здолбунів, вул, Шкільна, 40 (біля траси Рівне-Острог).



Довідка про Олександра Ковальчука, пам'яті якого присвячений турнір

Олександр Костянтинович Ковальчук народився 9 січня 1950 р. в с. Колки на Волині. Після закінчення УІІВГ за спеціальністю “інженер-будівельник” та служби в армії розпочав трудову діяльність у 1975 р. Сумлінно працював у ряді будівельних організацій. Останнє місце роботи - ТзОВ «Комунальних підприємств».

Олександр Ковальчук - кандидат у майстри спорту з шахів, добре знаний в області ентузіаст цієї захоплюючої гри, очолював Здолбунівську районну федерацію шахів, передав любов до гри своєму сину - Володимиру Ковальчуку, Президенту Рівненської обласної федерації шахів.

Серце цієї порядної людини, великого трудівника, щирого друга, мудрого наставника, зразкового сім’янина, чуйного батька перестало битися 6 лютого 2010 року. Шахісти Рівненщини шанують пам'ять видатного земляка і проводять на його честь турніри, продовжуючи славні спортивні традиції, започатковані Олександром Костянтиновичем.


До теми:

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

Стартував Кубок Рівненщини з шахів 2015 року [+Фото]

На Рівненщині відкрили новий шаховий клуб [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ