Ми у Facebook
30.04.2015, 10:15

Сьогодні жителі Рівного зможуть зустрітися з німецьким політиком

30 квітня, о 12:00 в приміщенні готелю «Мир» відбудеться зустріч з німецьким політиком, доктором економіки Норбертом Нойхаузом, який приїде у Рівне на запрошення громадського діяча та керівника івент агенції «Мегаподія» Романа Яворського.
До участі запрошуються всі небайдужі до майбутнього Рівненщини та нашого улюбленого міста Рівне. Молоді політики та ті, що вже з досвідом, громадські діячі і просто активісти зможуть почерпнути для себе масу нової інформації.

На власному досвіді та німецькому прикладі вчений та політик покаже та розкаже, як можна розвивати та покращувати благоустрій Рівного.

Наше місто не перше в графіку візитів Норберта Нойхауза. До цього він встиг побувати у Кривому Розі, Чернігові, Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Херсоні та Миколаєві.

Довідково:
Норберт Нойхауз, народився 1 жовтня 1953 року, вивчав економіку в університеті Бона, пізніше отримав ступінь доктора в Сорбонні (Париж). Працював в ряді міжнародних організацій та компаній. З 1989 року по 1999 був заступником мера міста Трір, відповідав за економічний розвиток міста, туристичний сектор, громадський порядок та роботу служб з переробки відходів. Під час його перебування на посаді поруч з містом Трір було збудовано один найсучасніших заводів переробки сміття.

Норберт Нойхауз також є автором книги «Цінності християснької демократії», яка перекладена на понад 20 мов.

У 2013 році за активну допомогу молодіжним рухам та організаціям в Україні, СБУ заборонило йому в’їзд. Після Революції Гідності заборона була знята.





На правах реклами