Ми у Facebook
03.05.2015, 13:00

Рівнян запрошують взяти участь у конкурсі "Моє місто у фотографіях"

Одним зі способів передати всю красу рідного міста є фотографія, в якій можна закарбувати унікальні місця рідного міста.
Саме тому, UaModna вирішила організувати всеукраїнський фотоконкурс "Моє місто у фотографіях", який дасть можливість кожному, наголошуємо: КОЖНОМУ, незалежно від того, чи ти професійний фотограф, чи аматор, який захоплюється красою свого рідного міста, показати, що воно у тебе найпрекрасніше.

Конкурс триватиме з 21 квітня по 25 травня цього року на сайті www.uamodna.com. Реєстрація учасників та публікація конкурсних альбомів проходитиме з 21 квітня до 11 травня. З 11 до 25 травня відбудеться голосування, під час якого альбоми учасників матимуть змогу зібрати найбільше переглядів та вподобань, необхідних для перемоги. А 26 травня ми визначимо авторів найкращих робіт.



За підсумками конкурсу буде обрано одного переможця та двох авторів, які будуть відзначені в номінаціях "Вибір редакції UaModna" та "Улюбленець соціальних мереж".

Переможцем стане той, чиї роботи матимуть найбільше переглядів, вподобань ❤ та чиїм альбомом поділиться найбільша кількість людей. Ми визначимо фаворита помноживши усі три показники (перегляди ✖ вподобання ❤ ✖ шери).

Переможець конкурсу отримає:

★ Головний приз фотоконкурсу - грошову винагороду в розмірі 500 грн. та ексклюзивну футболку від UaModnaShop
★ Cертифікат переможця конкурсу "Моє місто у фотографіях" від UaModna
★ Інтерв’ю на сайті www.uamodna.com

Переможці в номінаціях "Вибір редакції UaModna" та "Улюбленець соціальних мереж" отримають:

★ Сертифікати з номінаціями "Вибір редакції UaModna" та "Улюбленець соціальних мереж"
★ Чарівні кружечки з дизайнерськими малюнками від UaModna

Однією з цілей цього конкурсу є створення та наповнення Фотокарти України.
Щоби взяти участь у конкурсі, необхідно зробити наступні кроки:

☆ зареєструватися як автор на веб-платформі
☆ завантажити не менше 5 фотографій свого рідного чи будь-якого іншого міста України в хорошій якості (можна з телефону, якщо фото не розмиті та якісні)
☆ назвати конкурсний альбом “Моє місто у фотографіях. (Назва міста)”
☆ у процесі публікування альбому обрати категорію “Конкурс” або додати тег #конкурс
☆ запросити друзів переглянути альбом на www.uamodna.com, поділитися ним на своїх сторінках у соціальних мережах та вподобати його на нашому сайті (поставити ❤)



Важливо! До конкурсу приймаються виключно авторські фотороботи. Якщо учасник опублікує чужі світлини, взяті з Інтернету, то організатори залишають за собою право не допустити такого автора до участі в конкурсі.

Команда UaModna бажає всім натхнення, вдалих кадрів і нехай переможе найкращий! :)

Детальніше





На правах реклами