Ми у Facebook
03.05.2015, 15:00

ТОП – 7 секретів весільної фотосесії від рівненського фотографа

Рівненський фотограф Ліна Яріш підготувала ТОП-7 секретів весільної фотосесії, які перевірені на її власному досвіді.
Весільна фотосесія – непроста справа, якість якої залежить безпосередньо від ряду правил і подробиць, які необхідно знати молодятам. Адже ваші весільні світлини збережуть спогади про найщасливіший день вашого життя та допоможуть закарбувати найцікавіші моменти свята.

1. Велика частина успіху весільної фотосесії полягає в злагодженій роботі фотографа та молодят, їхнє бажання співпрацювати, вміти створювати святковий настрій, щиро посміхатися. Пам’ятайте, що ви – команда і тільки в спільній роботі досягнете найкращого результату.

2. Фотограф, як і художник має своє бачення композиції, в процесі роботи він має вже власний індивідуальний стиль. Тому перед тим, як обирати вашого весільного фотографа, ознайомтеся із його портфоліо і покажіть плани, які вам найбільше подобаються.

3. Досвідчений фотограф завжди порадить, де краще зробити та скільки часу витратити на зйомку, щоб отримати романтичні, сповнені душевним теплом та любов’ю світлини. Важливо додавати до запропонованих ідей власні, щоб ваші фото справді передавали ваш внутрішній стан та почуття.

4. Для того, щоб почуватися вільно та невимушено на фото, варто спланувати весь день заздалегідь: точний час розпису, вінчання, виїзної церемонії (якщо така запланована), тривалість і місце весільної прогулянки та приїзд до банкетного залу.

5. Для того, щоб зрозуміти і впевнитися чи це «ваш» фотограф, краще організувати фотосесію заручин або ж Love story. Так ви не тільки познайомитесь з фотографом, а й побачите його у ділі, що стане поштовхом до нових ідей, ракурсів, креативних декорацій. Також рекомендуємо весільній парі віч-на-віч поспілкуватися з фотографом, адже рекомендації всіх інших: друзів, знайомих, родичів – це добре. Але це насамперед ваше свято.

6. Допоможіть фотографу з організацією загальних фото. Швидше за все, ні з ким з присутніх на заході людей він не знайомий, тому йому складно зорієнтуватися. Перед початком весілля покажіть ключових осіб, яких би хотіли бачити на світлинах. Не забудьте про персональні фото гостей з нареченими. Адже кожен хоче мати своє особисте фото з щасливими молодятами.

7. А найголовніше, пам’ятайте, що це ваш найщасливіший день, ви в ньому головні. Це свято закоханих сердець, то ж не забудьте про посмішку, гарний настрій та наповніть це все щирими почуттями, тоді і ваші весільні фото будуть найкращими!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ