Ми у Facebook
06.05.2015, 09:00

Рівненщина: боєць "Азову" потребує допомоги

Військовий з Млинівщини нині перебуває у лікарні. Його родина і він сам потребують підтримки небайдужих.

Волонтерка фонду "Руєвит" Софія розповіла історію "майданівця" Миколи, який потребує допомоги рівнян.

Ось що вона розповіла:

"Відгомін Майдану...Потрібна допомога "Метелику": встановлення діагнозу та адекватне лікування (отруєння невстановленими газами). Зараз лікування героя Майдану проходить в Рівненській обласній лікарні.

Під час протистояння на Майдані Микола був уражений невідомим газом, був побитий беркутами, втратив свідомість. Його врятував побратим - виніс непритомного. Беркутівські побої загоїлись, а ось газ діє досі, підступно, як москаль. Нестерпний головний біль, запаморочення, сильний біль у суглобах, віднімаються ноги, інколи втрачає мова... і це більше року страждань.

У кого є інформація про майданівський газ і "протиотруту»????? SOS
Від можливості лікування за кордоном Микола відмовився на користь важкопоранених.

Дарма, звичайно, бо наші (не всі) - поки в цьому питанні не на висоті: процес лікування триває, поки результату нема, точного діагнозу теж нема.

Є велике бажання одужати і стати в стрій. Метелик – «золота» людина: біля таких збагачуємось, збираємо намистинки гарних почуттів, хороших вчинків, людських якостей високого ґатунку і кайфуємо.

Волонтерство - це клондайк. ДОЛУЧАЙТЕСЬ - на всіх вистачить.

Отже, потрібно діагностика + лікування. Вже призначено МРТ + томограф (600+880 грн.). Про допомогу звертаємось від свого імені, від імені побратимів, друзів Миколи, бо Метелик звик допомагати, але не просити.
Нехай лишається при своіх звичках, а ми вдосконалюватимемо свої , волонтерські навики . Допомогу можна надати через Бф " Руєвит" адресно, або в скриньку на велокаві у Зураба".

Дещо пізніше Софія розповіла ще й про те, що цього четверга дружина Миколи буде у Рівному. Дітки в цій родині теж потребують підтримки:

Потрібні одяг та взуття у хорошому стані: для
Хлопчика 13років, зріст 150 см, взуття 40р.
Дівчинки – зріст 135, взуття 33-34розмір.
Хлопчика, йому у червні виповниться 3р.,взуття 24-25.
Буде добре, коли "Добрий Ярмарок" стане майданчиком соціальної допомоги з «рук в руки» і буде можливість надавати допомогу сім’ям військовослужбовців.





На правах реклами