Ми у Facebook
18.05.2015, 13:00

Сьогодні у Рівному виступить Тіна Кароль [+Фото]

18 травня у Рівненському драмтеатрі виступить Тіна Кароль з новою сольною програмою «Я все ще люблю».
Музичний спектакль «Я все ще люблю» - це не простий концерт, це симбіоз музичних стилів, пронизливих монологів, власних віршів і нове трактування відомих пісень. Організатором концерту у Рівному виступає івент агенція «Мегаподія», яку очолює Роман Яворський.



Найемоційніший концерт весни названий музичним спектаклем, тому що в його основі лежить два центри тяжіння - Музика і Слово, монолог душі співачки, яку люблять за чесність, щирість і духовну красу. Цей спектакль запам'ятається багатогранністю, яка стане першорядною для глядача. Співачка-актриса, співачка-символ, співачка-поет, композитор і музикант, ікона жіночності - саме такою постане Тіна Кароль перед рівнянами.



Тіна Кароль, яка постійно збирає аншлаги, не раз говорила, що музика покликана лікувати душі людей, народжувати і облагороджувати, давати надію на майбутнє, саме про це і буде її музичний спектакль.



Спеціально для цього концерту створена унікальна сценографія з відеоінсталяціями. У виставі «Я все ще люблю» візьмуть участь кращі музиканти країни, а також балет FREEDOM.



Нагадаємо, Тіна Кароль перемогла у номінації «Найкраща співачка» на цьогорічній церемонії Національної музичної премії YUNA. Цікаво, що співачка вже другий рік поспіль перемагає у цій номінації на премії YUNA.



Квитки на концерт можна придбати у касі Драмтеатру.



Читайте також:

Вперше у Рівному виступила "ONUKA" [+Фото]

Арсен Мірзоян святкуватиме свій день народження у Рівному

Феєричні події у Рівному цієї весни





На правах реклами