Ми у Facebook
07.05.2015, 10:15

Перший тур чемпіонату області з футболу приніс перші несподіванки [Фото+Відео]

2 та 3 травня на Рівненщині матчами 1 туру стартували змагання у першій та другій обласних лігах області з футболу. Відзначимо, що вже у перших поєдинках було зафіксовано відразу кілька сенсаційних результатів.
Так, несподівано, у березнівському дербі мінімальної поразки зазнав один із фаворитів змагань – ФК «Малинськ». У Радивилові місцевий «Сокіл», який важко віднести до лідерів обласного футболу в останні роки, виявився сильнішим від кузнецовського «Ізотоп-РАЕС».

До несподіваних варто віднести і рахунок зустрічі в Гощі, де місцеві «амаківці» не зуміли здолати опір здолбунівчан із «Волинь-Цемента», адже команда ветерана Олександра Довгальця вже котрий рік розглядається суперниками як надійний постачальник очок…

Ще один представник Гощанщини – ФК «Садове» - також свою стартову гру проти клубу із сусіднього району звів до нічиєї 1:1.

Нарешті, чемпіон області ОДЕК у домашній грі проти «Маяка» першим відкрив рахунок, проте втримати далі перевагу не зумів. Сарненчани, попри невтішні прогнози, зуміли рахунок зрівняти та «вивезти» від чемпіона таку потрібну нічию.

Результати 1 туру першої ліги:

«Сокіл» (Радивилів) – «Ізотоп-РАЕС» (Кузнецовськ) - 2:1 (юнаки - 0:3), ФК «Вельбівне» - ФК «Садове» - 1:1 (1:5), «Случ» (Березне) – ФК «Малинськ» - 2:1 (матч юнаків перенесено), ФК «Гоща-АМАКО» - «Волинь-Цемент» (Здолбунів) - 1:1 (0:2), ОДЕК (Оржів)– «Маяк» (Сарни) - 1:1 (юнаки - 0:1)


Щодо матчів першості області (другої ліги), то увагу варто звернути на впевнений старт команд із Острога, котра переграла студентів із рівненського «Водника» та результативну нічию в Бугрині.

Результати 1 туру другої ліги.

«Стандарт» (Рівне) – «Полісся» (Рокитне) - 2:1, ФК «Острог-Академія» - «Водник (Рівне)» - 3:1, ФК «Зоря» - ФК «Костопіль» - 2:1, «Калина» (Бугрин) – ФК «Млинів» - 3:3
Гра «Енергія» (Володимирець) – ФК «Кричильськ» перенесена на пізніший термін.























На правах реклами