Ми у Facebook
07.05.2015, 16:45

Рівненські підприємці - про "Школу управління продажем" Михайла Винницького

Михайло Винницький викладає у Рівному для управлінців з 25-ти компаній Західної України

22-23 травня у Рівному вдруге пройде навчальна програма для управлінців, які відповідають за продажі. Автор і викладач модулю – Михайло Винницький, провідний експерт у сфері продажів в Україні, доктор економічної соціології Кембриджського університету, викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи.
Перша програма “Управління продажем” від Михайла Винницького у Рівному стартувала 17 жовтня минулого року. Учасниками навчання стали управлінці з 25 компаній із усієї Західної України. Серед них “Реноме”, “Ескада-М”, “Волинь-Цемент”, “Теплосфера”, “КТС”, “JoyRocks”, “Теремно-Хліб”, “ТД “Любисток” та інші.

Ми запитали учасників першої програми, яких результатів їм вдалося досягти після навчання.

Детальніше про програму “Школи управління продажем” у Рівному

Геннадій Шелудько, директор з продажів компанії “Ескада-М”:
“У чому цінність програми і чому я обов'язково рекомендую її своїм колегам та клієнтам? Передусім, сам Михайло Винницький як автор та викладач програми уособлює глибокі знання, що грунтуються на величезному практичному досвіді. Михайло розповідає не просто про підходи до управління продажем, а (я хочу наголосити на цьому!) про СУЧАСНІ СВІТОВІ підходи. Сьогодні це є дуже актуальним і важливим. Що я особисто та компанія, в якій працюю, отримали від навчання? Відповіді на кілька ключових питань: хто мій ключовий клієнт, хто мій менеджер з продажу, який мій сегмент та які критерії його оцінки, як побудувати ефективну систему продажу? Один із моїх улюблених анекдотів гарно ілюструє тему: "Як рекламщик скажіть, що важливіше – позитивне ставлення до бренду чи підвищення впізнаваності? - Продажі!!!" У цьому, гарантую, ви однозначно переконаєтесь після проходження програми Михайла Винницького”.

Генадій Шелудько з Михайлом Винницьким під час програми у Рівному
Генадій Шелудько з Михайлом Винницьким під час програми у Рівному


Олексій Дивачевський, керівник відділу продажів компанії “Теплосфера”:
“Я навчався на програмі як менеджер з продажів, сьогодні ж моя посада в компанії – керівник відділу продажів. Модуль ламає стандарти й стимулює докласти великих зусиль, щоб зламати стіни та стереотипи у власній голові. Я задоволений навчальною програмою. Працюю над результативністю відділу й тим, щоб цей модуль в Рівному відвідали наші менеджери з продажу”.

Олексій Дивачевський серед учасників програми
Олексій Дивачевський серед учасників програми


Детальніше про програму “Школи управління продажем” у Рівному

Павло Алексєвич, маркетолог компанії JoyRocks:
“Якщо ваша компанія має справді абмітні цілі й ви не хочете зупинятись на досягнутому, обов’язково потрібно пройти навчання у Михайла Винницького. Це не класичне навчання технологіям продажу. На модулі ви зможете оцінити комплексну філософію роботи компанії, що охоплює всі сфери – від підбору та навчання персоналу до найдрібніших елементів маркетингу. І найголовніше, що вам не будуть вкладати в голову якісь конкретні прийоми чи методи. Філософія Михайла змінює кут зору на продажі. Як правильно добирати продавців, як ставити їм цілі, щоб отримати максимальний результат, як розвивати продавців, щоб компанія здійснювала кардинально швидший ріст – це все ви зможете почути під час навчання. Окремо варто зауважити про максимально корисний роздаткови матеріал, який досі лежить на моєму робочому столі як посібник із продажів”.

Павло Алексєвич виконує практичне завдання з учасниками модулю
Павло Алексєвич виконує практичне завдання з учасниками модулю


Олексій Яницький, генеральний директор групи компаній “Моноліт”:
“Цінність програми Винницького — у її практичності. На конкретні питання ви отримуєте конкретні відповіді. Й фактично після Школи повертаєтеся в компанію з готовим планом дій”.

Олексій Яницький – постійний учасник усіх програм kmbs
Олексій Яницький – постійний учасник усіх програм kmbs


До теми:

Михайло Винницький - про програму "Управління продажем"





На правах реклами