Ми у Facebook
08.05.2015, 17:09

Як у Луцьку святкуватимуть Дні пам'яті та перемоги

У Луцьку відзначатимуть День пам'яті та примирення і 70-ту річницю Перемоги над нацизмом у Європі.
8 ТРАВНЯ

Також 8 травня о 22 годині відбудеться мистецька акція “Перша хвилина миру”.

9 ТРАВНЯ

9 травня о 10 годині відбудеться вшанування пам'яті жертв Другої світової війни та покладання квітів на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

О 10 годин 30 хвилин на території стадіону "Авангард" (навпроти Меморіалу Вічної Слави) відбудеться відкриття солдатської кухні. Охочих частуватимуть справжньою фронтовою кашею. Ветеранів привітає піснею духовий оркестр Національної гвардії України. Захід відбувається за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк".

Також 9 травня о 16 годині у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочнеться святковий концерт.

У бібліотечних закладах міста відбудуться виставки літератури, зустрічі з ветеранами, години пам’яті, інші тематичні заходи, присвячені Дню пам'яті та примирення та 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

У загальноосвітніх навчальних закладах, позашкільних установах міста проведуть тиждень Пам’яті, тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Другої світової війни, зустрічі з ветеранами війни, виховні години з залученням бійців АТО, в тому числі демобілізованих, екскурсії на тематичні виставки в обласний краєзнавчий музей, акцію “Лист – подяка ветерану”.

9 травня буде забезпечено безкоштовний проїзд ветеранів війни, учасників бойових дій та осіб прирівнених категорій у міському пасажирському транспорті та таксі.

За матеріалами відділу інформаційної роботи міської ради.

Читати також:

Ціни на проїзд у луцьких маршрутках не зростатимуть

Шацькі озера охоронятимуть від сепаратистів

В одному з парків Луцька облаштують футбольне поле





На правах реклами