Ми у Facebook
09.05.2015, 14:30

У Рівному визначили переможців конкурсу перевізників

За результатами обласного конкурсу 20 з 34 рівненських власників автотранспорту возитимуть пасажирів на майже тридцяти приміських та міжміських внутрішньообласних автобусних маршрутах.
Найкращих та найдостойніших визначила конкурсна комісія, яку очолює перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Приварський. Також до складу комісії увійшли представники Рівнеавтотранссервісу, Укртрансінспекції, Антимонопольного комітету, фіскальної служби, громадських організацій перевізників Рівненщини та представники профспілки шляхового господарства.



Рівненщина: недобросовісних перевізників публічно покарають

Перевізників, які отримають ліцензії, визначали за кількома критеріями. Зокрема, враховувався стан транспортного господарства – кількість автобусів, водіїв, медиків та механіків. Також вивчалася документація, зокрема, наявність ліцензійної картки, технічного паспорту тощо, повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

=Рівненщина: громада обурена незаконними тарифами на перевезення

За словами Юрія Приварського, не останню роль при визначенні перевізників відіграє «транспортна історія» власників автобусів, як-от відсутність заборгованості перед своїми працівниками.

Перевізники Рівненщини вибачаються перед пасажирами

До усіх власників транспорту висувалися однакові вимоги щодо перевезення.





На правах реклами