Ми у Facebook
09.05.2015, 14:00

Як у містах України відзначають День перемоги

У Різних куточках України сьогодні і завтра пройдуть заходи, приурочені до 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дня пам’яті та примирення:
Львів

На [b]9 травня не заплановано жодних заходів.

Харків


У День пам'яті та примирення на території ретро-парку галявину площею 25 кв. м засіють червоними маками. Як зазначили в парку, у заході можуть взяти участь всі бажаючі. Розквітнуть маки вже наступного року.

Київ

Параду в Києві проводити не будуть. Але при цьому від урочистих заходів відмовлятися не стануть. Заходи заплановані як в центрі столиці, так і в кожному районі. 9 травня безпосередньо в День перемоги, відбудеться Ритуал Пам'яті з покладанням квітів до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави. Також в цей день проводитимуться святкові концерти. Крім того, на головній алеї висаджуватимуть туї.

Одеса

9 травня на Театральній площі відбудеться відкриття нових імен та урочисте покладання квітів. На траверсі пам'ятника в акваторії Одеської затоки з кораблів і катерів на воду будуть спущені траурні вінки. Відбудеться парад військових оркестрів, серед яких буде і президентський оркестр, а ще відбудеться святковий феєрверк на Думській площі.

Як у Рівному відзначать День пам'яті та День Перемоги

При тому, напередодні відзначення 70-ліття завершення Другої світової війни на вулиці Києва, Одеси, Харкова та Дніпропетровська виведуть посилені патрулі Міністерства внутрішніх справ і Національної гвардії України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини