Ми у Facebook
09.05.2015, 09:00

За півкроку до фіналу: «Дніпро» вирвав нічию у першому півфіналі ЛЄ [+Відео]

У першому поєдинку 1/2 фіналу Ліги Європи з футболу, який пройшов у Неаполі, дніпропетровський «Дніпро» зумів врятуватися лише під завісу гри. Гол Євгена Селезньова, який встановив кінцевий рахунок матчу 1:1, залишив українцям непогані шанси потрапити до фіналу, який пройде у Варшаві.
З перших хвилин матчу в Неаполі гості більшість часу проводили у захисті, створивши кілька моментів для взяття воріт. Проте надійно у цих епізодах зіграв кіпер дніпрян Бойко.

По перерві неаполітанці все-таки дотиснули «Дніпро». На 50-й хвилині після виконання кутового Лопес майстерно пробив головою - 1:0 на користь господарів.

Після забитого м'яча «Наполі» продовжив атакувати, сподіваючись забити ще. Проте закінчення гри залишилося вже за командою Маркевича.

Тому не дивно, що одна за атак гостей стала результативною. На 81-й хвилині Федецький зробив простріл з правого флангу на дальню стійку і Селезньов, чи не першим своїм дотиком після появи на полі, переправив шкіряну кулю до сітки суперника.

Задля справедливості відзначимо, що форвард «Дніпра» у цьому випадку перебував у положенні «поза грою», проте лайнсмен не зумів належним чином розібратися у цьому епізоді, результативно помилившись на користь українців.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Дніпро» буде господарем фіналу Ліги Європи. Якщо пройде «Наполі»…

"Дніпро" виходить до півфіналу Ліги Європи

Нагадаємо, матч-відповідь пройде через тиждень, 14 травня. У Києві на стадіоні «Олімпійський» дніпропетровці зможуть або вперше в історії клубу вийти до фіналу єврокубка, або припинити боротьбу в євросезоні 2014/15.

Ліга Європи-2014/2014. 1/2 фіналу. Перший матч

17 травня. Неаполь. Стадіон "Сан-Паоло". 40 000 глядачів

"Наполі" (Неаполь, Італія) – "Дніпро" (Дніпропетровськ, Україна) - 1:1

Голи: Давід Лопес 50 – Є. Селезньов 81

"Наполі": Андухар – Маджо, Альбіоль, Брітос, Ґулям – Жоржіньо, Давід Лопес (Ґарґано 71) – Кальєхон (Ґабб’ядіні 77), Гамшик (к), Інсіньє (Мертенс 81) – Іґуаїн
Тренер – Рафаель Бенітес

"Дніпро": Д. Бойко – Артем Федецький, Дуґлас, Чеберячко, Матос – Канкава (Безус 69), Федорчук – В. Лучкевич (Бруну Ґама 57), Ротань (к), Коноплянка – Н. Калініч (Є. Селезньов 81)
Тренер – Мирон Маркевич

Судді: Моен – Гаґлунн, Андас – Кім-Анрі Йонсен, Едвартсен (усі – Норвегія)

Попередження: Канкава 24, Артем Федецький 73








На правах реклами