Ми у Facebook
11.05.2015, 09:15

Мобілізований з Рівненщини обікрав столичний ресторан та повернувся додому велосипедом

7 травня дільничні інспектори доставили до Млинівського райвідділу міліції 27-річного Миколу. Дружина мобілізованого повідомила, що чоловік самовільно покинув Рівненський військовий полігон та подався у столицю. Там він обікрав столичний готель-ресторан.
Микола приїхав додому вночі сьомого травня. Раптове повернення зятя помітила теща, адже виявила на подвір'ї чужий велосипед. Микола зізнався жінкам у скоєному. Мобілізований втік з полігону та поїхав у Київ. Рік тому він працював в одному із столичних готельно-ресторанних закладів та добре знав адміністрацію.

ВІДЕО: Як на Рівненщині п'яний мобілізований влаштував перегони з ДАІшниками

Чоловік влаштувався туди на роботу, втім за кілька днів втік і звідти, прихопивши із собою з каси понад 20 тисяч гривень. На викрадені гроші купив потужний велосипед типу «гірник», яким і добрався на Млинівщину.

Дорогою до Рівненського полігону ледь не помер мобілізований

- Столичні колеги за фактом вчиненої крадіжки відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, - повідомив начальник слідчого відділу Млинівського РВ УМВС ВіталійДомарацький. - Невдовзі за Миколою прибули оперативники зі столиці та забрали його для проведення слідчих дій.

На рівненському полігоні знову помер мобілізований

За матеріалами Млинівського РВ (із обслуговування Демидівського та
Млинівського районів) УМВС України в Рівненській област





На правах реклами