Ми у Facebook
14.05.2016, 12:00

Як зменшити вміст нітратів у ранніх овочах [+ПОРАДИ]

На продуктових ринках і у магазинах з`явилося багато ранніх овочів. Дехто ще побоюється купувати молоду капусту, редиску та моркву - а раптом там багато нітратів?
Нітрати – солі азотної кислоти, що містяться у тій чи іншій кількості у всіх живих організмах і необхідні для живлення рослин.

Як зменшити вміст нітратів в овочах:

Топ-15 корисних продуктів для жінок

Хороший спосіб - не вживати в їжу ті частини овоча, в яких накопичується найбільше цих хімічних сполук.

Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок

Якщо дуже боїтесь отруєння нітратами, у парникових та ранніх листових овочах та коренеплодах варто вирізати й викидати особливо небезпечні частини:
- капуста — верхні зелені листки, качан і товсті стрижні на листках;
- петрушка, селера, кріп, інші пряні трави - стебла;
- молода морква, корінь петрушки - 1-2 см верхівки коренеплода та серцевина.

БІЛЬШЕ ПОРАД - ЧИТАЙТЕ ДАЛІ





На правах реклами