Ми у Facebook
15.05.2015, 22:15

У Рівненському НВК № 2 «Школа-Ліцей» відбувся вечір пам'яті [+Фото]

У Рівненському НВК № 2 «Школа-Ліцей» відбулися реквіємні арт-моби «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», приурочені Дню пам’яті та примирення та 70-ій річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Над землею тумани,
Наче сум за синами,
Наче сум за синами,
Що не стріли весни…

Алла Бінцаровська

У рівненському НВК відбулося шоу «Школа має талант» [+Фото]

8 травня День пам’яті та примирення – сумна і незабутня дата. Ми пам’ятаємо! Перемагаємо! У Рівненському НВК № 2 «Школа-Ліцей» інформаційна комісія учнівського самоврядування підготувала історичний екскурс для учнів 1-11 класів, організувавши для всіх паралелей реквіємні арт-моби «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», приурочені Дню пам’яті та примирення та 70-ій річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У Рівненському НВК № 2 «Школа-Ліцей» відбувся день відкритих дверей [+Фото]

Педагогічний колектив активно долучився до ініціативи старшокласників. Найбільш експресивним, вражаючим та проникливим було виконання пісні «Над землею тумани» Валентиною Ветровою, вчителем музичного мистецтва, та Антоном Якубовським, учнем 9-А класу. Ця пісня нагадала для всіх, про тих, завдяки кому ми глибоко усвідомили цінність людського життя.



Актив учнівського комітету висвітлив для широкого учнівського загалу "ціну" війни – реальні людські та матеріальні втрати України в результаті запеклої боротьби над нацизмом, детальніше розповів про символ пам’яті жертв війни – червоний мак, який уособлює кривавий слід від кулі.



На думку вихованців НВК № 2, такі заходи сприяють формуванню кожного учня як особистості, яка усвідомлює свою належність до українського народу, ставиться до війни як до лиха, як руйнівної сили, що дорого коштує кожному громадянину й руйнує не лише економіку, культуру країни, а й долі звичайних людей.

"Випускник-2014": випускники НВК № 2 м.Рівне [Фото+Відео]



Ми пам'ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неодмінної нашої перемоги сьогодні.



Закликаємо: назавжди зупиніться, усі війни на світі, «на білому світі не вбивайте синів»!!!



Більше фото

Дарчик Анастасія , учениця 9-А класу,
член комісії «Милосердя»
Гребенюк О.М., педагог-організатор





На правах реклами