Ми у Facebook
16.05.2015, 13:00

Завтра в Рівному виступить Ярмак

17 травня у Рівному на стадіоні «Мототрек» в рамках всеукраїнського туру виступить відомий український хіп-хоп виконавець Ярмак. Організатором концерту є івент агенція «МЕГАПОДІЯ», яку очолює Роман ЯВОРСЬКИЙ.
На сьогоднішній день Ярмак є найпопулярнішим репером України. На його рахунку вже три сольних альбоми («ЯсЮТуба», «Второй альбом» та «Made in UA») та альбом «Город Свободы» у складі гурту «Стольный Град». Свій третій сольний альбом «Made in UA», прем’єра якого відбулася нещодавно, хіп-хопер презентує у Рівному. Ярмак потішить рівненську молодь не лише своїм виступом, а й ексклюзивними подарунками. Репер подарує рівнянам диски з автографом, футболки та світшоти. Власниками сувенірної продукції від Ярмака можна стати, взявши участь у конкурсах, які підготувала івент агенція «МЕГАПОДІЯ».

ФОТО: у Рівному показали "Попередні ласки"

Про життя та становлення хіп-хопера відзнято серіал «Як гартувався стайл». Сітком набув значної популярності серед української молоді.

Ярмак також не залишається осторонь від подій, що відбуваються в Україні. У лютому 2014 року Ярмак спільно з MC Tof презентував відеокліп на пісню «22», де відкрито підтримав Євромайдан та події, що відбувалися на вулиці Грушевського наприкінці січня того ж року. Репер неодноразово їздив з концертами у зону АТО. Ярмак впевнений, що для артиста, який вважає себе українцем, це святий обов'язок.

Організатори, аби підтримати талановиту молодь Рівненщини, вирішили провести конкурс молодих хіп-хоп виконавців, переможці якого виступлять на одній сцені із відомим в України хіп-хопером. Отож, за підсумками конкурсу, на одній сцені із Ярмаком виступлять: репер РАБІК і колективи «M.D.S» та «HALL OF FAME», у складі останнього заспіває учасниця другого сезону телепроекту «Голос. Діти» Катерина Качановська.

ВІДЕО: Юрій Журавель презентував "Карикадурку-2"

Нагадаємо, у листопаді минулого року Ярмак з аншлагом виступив у Ріаному. Тоді не всі бажаючі змогли потрапити на концерт, оскільки квитки швидко закінчилися.

Квитки на концерт можна придбати у мережі магазинів «Музон».
Попередній продаж квитків(до 17 травня): 89 гривень;
У день концерту(17 травня): 100 гривень;

[imgF=90262 ]





На правах реклами