Ми у Facebook
18.05.2015, 12:10

У Рівному відбудеться виставка енергоощадних технологій

5-6 червня у Рівненській облдержадміністрації відбудеться виставка новітніх енергозберігаючих технологій. Від твердопаливних котлів до сучасних систем обліку тепла в багатоповерховому будинку – усе це можна буде побачити та продемонструвати під час заходу.
Організатори стверджують: виробники зможуть показати свою продукцію, а споживачі – знайти реальний спосіб зекономити кошти на опаленні, що є сьогодні вкрай актуальним.

«С.Е.Т. – 2015» – це перша міжнародна виставка енергоощадних технологій, яка відбудеться у Рівненській області. За словами ініціатора виставки, радника голови Рівненської облдержадміністрації Олексія МУЛЯРЕНКА, організовують її задля об’єднання зусиль представників влади, бізнесу, громади, науки й виробництва у впровадженні енергоефективних технологій на Рівненщині. Участь у заході – це можливість зустрічі потенційних бізнес-партнерів, розширення ділових відносин, обмін досвідом, наукових дискусій та обговорень, тематичних семінарів та презентацій у сфері енергоефективності.

«Енергозаощадження є найбільш актуальною темою, яку обговорюють на державному, комунальному та побутовому рівні. Адже рахунки за спожитий газ хвилюють кожного. Тож ми вирішили створити місток між споживачами енергоресурсів та виробниками альтернативних способів опалення помешкань. Тому ми і проводимо цю виставку», – розповів Олексій Муляренко.



Програма заходу складатиметься з двох частин. Перша – це власне виставка, що передбачає презентації кращого досвіду українських та іноземних виробників енергоефективного обладнання, найсучасніших тепло-, енерго-, ресурсоощадних технологій та матеріалів для виробництва, встановлення, експлуатації інсталяційних систем опалення. Друга – це інформаційна частина, упродовж якої проходитимуть семінари, презентації та майстер-класи на тему енергоефективності.

Схема розміщення секторів виставки:



«Я переконаний, що ця виставка буде цікавою як для звичайних мешканців Рівненщини, так і для представників влади, ОСББ, ЖБК, ЖЕК, керівників різних підприємств. Адже питання економії коштів за рахунок впровадження новітніх енергоощадних технологій є вкрай актуальним для кожного», – підкреслив Олексій Муляренко.

Для того, щоб взяти участь у вищезазначених заходах, потрібно заповнити реєстраційні форми (завантажити їх можна за адресою: http://www.rv.gov.ua/sitenew/data/upload/photo/9/re.xls) та надіслати їх в департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації (E-mail: energozb_rivne@ukr.net).

Телефони для довідок: [b]+3 8 0362 28 88 68, +3 8 098 882 27 98 (контактна особа: Мар’яна Павлюк).[/b]

Детальніша програма заходів буде оприлюднена додатково на офіційному веб-сайті Рівненської облдержадміністрації у рубриці «Анонси подій» та соціальній мережі Facebook на сторінці «Рівненщина інвестиційна».





На правах реклами