Ми у Facebook
18.05.2015, 22:15

ФОТО - У Рівному відбувся неймовірний концерт Тіни Кароль

Купа квітів, море позитивних емоцій, феєричні танці, неймовірний вокал та тривалі оплески, - таким запам'ятається сотням рівнян концерт Тіни Кароль, який відбувся 18 травня.
Організатором концерту у Рівному виступила івент агенція «Мегаподія», яку очолює Роман Яворський. На диво для усіх присутніх у залі драмтеатру концерт Тіни Кароль розпочався практично без запізнень. Тільки хвилин 15 по сьомій знадобилося усім глядачам, щоб зайняти свої місця.

ФОТО з концерту

Зал був настільки переповнений, що перед першим (традиційним для драмтеатру) рядом було доставлено ще два. А відданих фанатів співачки можна було побачити не тільки на кріслах, а і на сходах театру.

- На моєму концерті можна робити все, що бажає душа. Головне - щоб ви отримували задоволення та позитивні емоції, - сказала на початку Тіна Кароль.

І її слова втілилися в життя. Рівняни були просто в захваті від добревідомих хітів. Частину з них співачка виконала у незвичній обробці. А феєричні танці з неймовірним балетом були такими, що просто не можна було відірвати очей.



БІЛЬШЕ ФОТО

Проте на концертах Тіни Кароль найбільше "купляє" навіть не блискучий вокал та хореографічні дані, а її дика щирість та неймовірна любов до глядачів.



Так, відкриваючи рівнянам свою душу, Тіна читала власні вірші російською мовою, в яких був глибокий сум та трепет її серця.

Діткам на концерті теж дуже сподобалося, адже напевно не залишилося в залі малюка, якого б не обійняла чи не потримала за руку співачка. Та і дорослі не були обділені увагою - Тіна віталася з присутніми за руку, обіймала тих, хто дарували квіти і цілувала маленьких глядачів.



Всіх жінок, які були присутні на концерті Тіна називала своїми подругами і саме їм давала настанови - любити, вірити і мати в собі краплинку наївності.

ФОТОРЕПОРТАЖ З КОНЦЕРТУ

Відео з концерту Тіни Кароль у Рівному можна переглянути ТУТ і ТУТ

Тіну не хотіли відпускати зі сцени майже півгодини співачка вконувала пісні на біс разом з рівнянами. І вклала у душу кожного найголовніше - треба жити далі, попри все, любити і посміхатися, адже як сказано у пісні Тіни Кароль "Жизнь продолжается".






На правах реклами