Ми у Facebook
19.05.2015, 20:45

ФОТО - У Рівному одружилися воїн АТО та переселенка з Донбасу

6 травня у Рівному відбулася реєстрація шлюбу, який з'єднав східну та західну Україну. Так, цього дня шлюб уклали військовий 130-ї об`єднаної мотострілкової бригади та 18-річна переселенки з Донбасу.
Інформацію про незвичне весілля у Рівному розповіла волонтер Вікторія Шинкаренко. Жінка переконана, що завдяки таким подіям ми розуміємо, що життя продовжується.

"Життя продовжується, і ніщо цьому не може завадити. А у нас 16 травня 2015 року відбулось свято. Було весілля. Створилась сімя, яку по праву можна назвати народженою війною. Він, хлопець з Волині, пройшов війну, не демобілізувався, а вирішив продовжити боротьбу у складі нашої 130-тки. Вона, 18 річна дівчина з українського Донбасу, під час бойових дій допомагала нашим воїнам, втратила рідних, змушена була стати біженкою.

Але прибувши до Західної України не стала просити собі якихось преференцій, а пішла до військомату і зараз проходить військові навчання з однією думкою, визволити свій Донбас від окупанта (агов, чоловіки!). Пара прекрасна. Кохання перемагає смерть. Дивлячись на них, розумієш що ми непереможні, Любов врятує цей світ і нашу Україну. Щастя їм, і многії літа.З найкращими побажаннями колективи 130 орб, та волонтерського батальйону ДАР!
", - повідомила на своїй сторінці у фейсбук Вікторія.










На правах реклами