Ми у Facebook
21.05.2015, 10:15

Рівнян запрошують на виставку енергоощадних технологій

Відвідати такий захід можна безкоштовно та без реєстрацій.
5-6 червня у Рівненській облдержадміністрації відбудеться виставка новітніх енергозберігаючих технологій. Від твердопаливних котлів до сучасних систем обліку тепла в багатоповерховому будинку – усе це можна буде побачити та продемонструвати під час заходу.

Організатори стверджують: виробники зможуть показати свою продукцію, а споживачі – знайти реальний спосіб зекономити кошти на опаленні, що є сьогодні вкрай актуальним.

«Енергозаощадження є найбільш актуальною темою, яку обговорюють на державному, комунальному та побутовому рівні. Адже рахунки за спожитий газ хвилюють кожного. Тож ми вирішили створити місток між споживачами енергоресурсів та виробниками альтернативних способів опалення помешкань. Тому ми і проводимо цю виставку», – розповів ініціатор виставки, радник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко.




Завітати на виставку можуть усі бажаючі. Вхід на захід відкритий та безкоштовний.

А для тих, хто бажає продемонструвати свою енергоощадну продукцію, потрібно заповнити реєстраційні форми (завантажити їх можна за адресою: http://www.rv.gov.ua/sitenew/data/upload/photo/9/re.xls) та надіслати їх в департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності облдержадміністрації (E-mail: energozb_rivne@ukr.net).

Телефони для довідок: [b]+3 8 0362 28 88 68, +3 8 098 882 27 98 (контактна особа: Мар’яна Павлюк).[/b]

«С.Е.Т. – 2015» – це перша міжнародна виставка енергоощадних технологій, яка відбудеться у Рівненській області. Організовують її задля об’єднання зусиль представників влади, бізнесу, громади, науки й виробництва у впровадженні енергоефективних технологій на Рівненщині.

Схема розміщення секторів виставки:



Детальніша програма заходів буде оприлюднена додатково на офіційному веб-сайті Рівненської облдержадміністрації у рубриці «Анонси подій» та соціальній мережі Facebook на сторінці «Рівненщина інвестиційна».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ