Ми у Facebook
21.05.2015, 11:30

Дружина бійця АТО розповіла шокуючі подробиці вбивства чоловіка в полоні

Жінка бійця 30-ї бригади Олександра Бердеса, родом із Жашкова Черкаської області, розповіла як загинув військовий у полоні.
У покійного констатували проникаючу рану голови, проте не встановлено, чи осколочна, чи ні. Бойовики цю ранку вирізали, щоб не було видно, від чого загинув герой, повідомляє черкаський портал “Про все”.

На Рівненщині можна повідомити про полонених: Адреси центрів допомоги

Також у полоні було вбито 42-річного Василя Демчука із села Матейки Маневицького району Волинської області та 36-річного Павла Плацинського із Радомишля Житомирської області. Вони потрапили у полон 9 лютого під час відступу з Дебальцевого. Згодом волонтери групи «Патріот» знайшли тіла бійців. Їх прикопали в лісосмузі неподалік села Логвинове Артемівського району Донецької області. Хлопці мали поранення в голову та груди.

Список звільнених полонених, яких обміняли на бойовиків [+СПИСОК]

Загиблий Олександр Бердес воював на сході із серпня 2014-го. У нього залишилася дружина та двоє синів – 6 і 12 років. До мобілізації чоловік працював на цегельному заводі. Бійця поховали 9 квітня в Жашкові.

67 днів у полоні у терористів: розповідь полоненого [ЕКСКЛЮЗИВНЕ ВІДЕО] [+Відео]

Нагадаємо, що нещодавно російський телеканал «Дождь» оприлюднив відео, де бойовики вбивають 3-х українських військовополонених. Одним із них і був боєць 30-ї бригади Олександр Бердес.





На правах реклами